2777
2789
عنوان

مادر سمی

2004 بازدید | 23 پست

سلام بچه ها سعی میکنم خیلی مختصر بگم چون دیگه نمیکشم بخوام توضیح بدم بعد یه عده بگن وا مگه مامان ادم اینجوری میکنه؟تو دلش چیزی نیست و اینا

مادر بنده انقدر روانیه که وقتی توی بحثش با بابام طرف بابامو گرفتم برگشت گفت عاشق باباتی؟میخوای مارو طلاق بدی خودت زنش شی؟ بعد میگه بدبخت اون منو دوستداره نمیتونی مارو جدا کنی :)))))

(مامان و بابای واقعیمن) حتی میاد بلند بلند سکسشون رو هم برام تعریف میکنه میگه دلت بسوزه 

دیگه رد دادم نمیکشم روانی شدم ،یبار نمیخواستم برم مهمونی گفت میخوای نیای که با داداشت تنها باشی؟ دو‌ دوسال ازم بزرگتره 

من تا چند وقت پیش بازم دوستش داشتم ولی چند وقت پیش چیزی گفت که به معنای واقعی کلمه من افتادم رو زانو هام جدی میتونستم تون‌موقعه سکته کنم اخه که یه ادم تا چه حد میتونه مغزش خراب باشه 

با تمام وجودش بهم اسیب روانی وارد کرده دیگه نمیتونم تحملش کنم وقتی لقب جن،،،ده بهم میده بدون دلیل منم میگم خودتی یا پا به پاش باهاش دعوا میکنم بخواد بزنه هولش میدم و مهم نبست چیزیش میشه یانه قبل همه این رفتارام اون همونجوری رفتار میکرد بچه نه ساله بودم میگفت میری بیرون بدی ؟ مثل چیییی نفرین میکنه بنظرتون نفرینش  میگیره؟ من واقعا بی گناهم و هیچ کاری نکردم ولی برا اینکه دیگه اخترامشو نگهنمیدارم نگرانم خواهش کسی قبل اینکه بگه چرا احترامشو نگه نمیداری خودشو جای من نه جای اون بچگیم بزاره که اون تهمت هارو میشنیدم بعد قضااوت کنه 

مرسی که خوندین:)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همون چند خط اول رو خوندم متوجه شدم که سمی هستن

پدر و مادر قدیسه نیستن اونا هم آدمایی هستن با کمبود ها و کاستی ها و گاهی اختلالات روانی که خواسته یا ناخواسته میتونن به عزیزانشون آسیب بزنن 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

اخی عزیزم 

کاش آدمی که نابالغ ازدواج نکنه یا حداقل بچه دار نشه 

درکت میکنم منم با یه پدر مادر سمی دارم زندگی میکنم 

با همه عشق و علاقم بهشون ازشون نفرت دارم که منو پر کردن از احساس های پوچ 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

منم مادر سمی دارم و درکت میکنم

هیچوقت درست نمیشن و من حتی فاصله ام گرفتم بازم در امان نیستم

مامانمم چندبار توی دعوا بهم جن..ده گفته و عمیقا قلبم شکسته

ولی خدا گذشت توی کاسه اش و دخترای ابجیاش جن...ده شدن

نفرین؟؟؟ برن ب درک نفرین و عاق چرت وپرته تا وقتی مقصر اونان

روی خودت کار کن وخودتو بساز سخته منم توی این راهم ولی چاره نیس

همون چند خط اول رو خوندم متوجه شدم که سمی هستن پدر و مادر قدیسه نیستن اونا هم آومایی هستن با کمبود ...

دقیقا من به هر کی گفتم میگن نه در مورد پدر مادر اینجوری نگو انگار چون بچه بدنیا آوردن دیگه پاک ان 🙄

چندسالته؟ چندتا خواهر برادرینپچاگه امکانش هست   از اون خونه برو و از مادرت دوری کن برو خونه مادربزرگت درست رو ادامه بده و کار کن  یا ازدواج کن 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40