2777
2789

بدون شک اگه علاقه به رشته ام نداشتم و دیدن محبوبم ،پامو تو اون خراب شده نمیذاشتم ..‌.

از ورودی نه چندان جذابمونم نگم که فعلا قدرت یه مشت انتقالی سهمیه ای و ددی پولدار به همه چیز میچربه !

سر هر چیزی باید همه چیز طبق میل اونا باشه ،اگه نباشه میریزن سرت اکیپی و زده میشی از خیلی چیزا ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش حداقل یکی رو داشتم که میشد باهاش حرف بزنم ،فعلا که از دستش دادم ،اونی که باید فرار کنه منم ولی فعلا اون از من فرار میکنه ،کاش خیلی راحت تر از این حرفا بودم و میرفتم حرف میزدم ،اولشم میگم حرف میزنم ولی هر چی نزدیک تر میشم به تایمی که قراره برم دانشگاه ازش خجالت میکشم 

بهش چی بگم ،حرف دارم باهات ؟

پزشکی ازاد یه شهر خوب  

میون حرفات ،

ببخشید یه سوال دارم که ربطی به حرفات نداره، چقدر شهریه میدین؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

کاش حداقل یکی رو داشتم که میشد باهاش حرف بزنم ،فعلا که از دستش دادم ،اونی که باید فرار کنه منم ولی ف ...

خوب حرف که دارم باهات ولی هول میکنم من ...

چقدر من بدبختم که حتی توانایی ابراز علاقه رو هم ندارم ...

حداقل نیمچه انگیزه ای که میشد داشت رو از دست نمیدادم ،اون از دانشگاه که برای یه چیز مهم باید بدو بدو کنی و بری دنبالش ...

میخواستم هر سری که میگفتم دانشگاه جای بدی نیست بگم با وجود تو جای بدی نیست ...وگرنه جای غیر قابل تحملیه 

میون حرفات ، یه سوال دارم که ربطی به حرفات نداره، چقدر شهریه میدین؟

ورودی به ورودی متفاوته 

آزاد تمام وقت ثابت ۲۵ 

با متغیر بین ۳۱ تا ۳۲ 

ورودی پارسال ثابت ۱۶ ،با متغیر ۱۹ تا ۲۱ رو که خبر دارم 

میخوام بگم اینقدر اختلاف بین یه سال وجود داره 

ثابت ورودی ۹۸ میدونم ۸ تومن بوده

ورودی به ورودی متفاوته  آزاد تمام وقت ثابت ۲۵  با متغیر بین ۳۱ تا ۳۲  ورودی پارسال ...

آها درسته پس هر سال چند میلیونی افزایش میدم🤦🏻‍♀️

بعنی تو این ترم کلاً بین ۳۰ تا ۴۰ شهریت شده درسته؟

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

چقدر همه چیز مسخره ست ،خوب من راهشم پیدا کردم ولی تنهایی میترسم برم پی اش رو بگیرم ،دلم میخواد دیگه تنها پیش نرم ،مشوق داشته باشم ،همونقدر که الان ذوق تو رو دارم ،نمیخوام پا به پام بیای جلو ،همینکه بدونم یکی هست به فکرمه انگیزه میگیرم ،خدایا ،اگه چیزی هست یه نشونه بنداز جلوم که راه درستمو پیدا کنم ...

هر چند میندازی ولی خوب من نمیتونم با بقیه 🤕نمیتونم ...من همه اش همه رو با اونا مقایسه میکنم ،مثل اون دارم حرف میزنم ،واژه هایی که به کار میبرم همه مثل اونه