2777
2789
عنوان

خانما چیا فریز میکنید؟

211 بازدید | 32 پست

من اینا را دیدم

از نخود فرنگی گرفته تا قورمه سبزی و ماکارونی پخته شده البته با مواد ترکیب نشده و ....

شما چیا دیدید و چیکارا خودتون انجام دادید

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذای پخته شده فقط فقط قرمه سبزی و کله پاچه اونم زود درش میارم داغ میکنیم

نان

سبزیجات 

لوبيا و نخود فرنگی 

گوشت و مرغ و ماهی 

بقيه ی غذاها رو نميشه فریز کرد طعم‌ و خاصیتشونو از دست میدند

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

من اصلا سبزیجات فریزری دوست ندارم میرم سبزیجات آماده فروشی یک بسته نهایت دوبسته میگیرم تموم شد دوباره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

باقالی برای باقالی قاتوق

سیر له شده

برگ سیر

دونه انار

بلال

گوجه سبز

آلبالو

ماهی،گوشت،مرغ

ماهی دودی

سبزی قرنه ،سبزی آش و.‌‌..

لوبیا سبز

چشم بلبلی تازه

نخود سبز

باقالی پلویی

و.....

یه ساید دارم، یه فریزر ۸ کشو

اها راستی آلبالو فریزری هم دارم دلتون نخواد😋

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷

تا جایی که بتونم سعی میکنم که مواد غذایی رو تازه مصرف کنم ولی خب گاهی مجبور میشم بعضی چیزا مثل گوشت یا مرغ، انواع سبزی(آش، سوپ،قرمه و ....) که زیاد میاد رو فریز کنم،یا الان مادر شوهرم بهم کشک نسابیده داده منم مجبور شدم بذارم فریزر

نون هم اگر زیاد باشه فریز میکنم!

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

بچه‌ ها دقت کنید سیر و پیاز و زنجبیل اصلا یخچالی و فریزری نیستند سم و کپک خطرناک تولید می‌کنند