2777
2789

شکم ولگن نی نی وریه هاش اب گرفته ۳۶هفته ام😭😭کسی بوده بچه اش سالم ب دنیااومده باشع

یاالله پسرموشفابده وسالم ب دنیابیادالهی امین🤲🤲🤲😭😭😭😭یارب منوببخش ایجوری امتحانم نکن بادلبندم😭😭😭

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

خب اگه آب بگیره چی میشه مگه؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگردم برات خدا کمکت کنه

الهی آمین😭😭😭😭دلم داره میترکه ازدرد

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
عزیزم🥲صخیح و سلامت بیاد بغلت 

الهی امین🤲😭

الهی عزیزم قربونت برم من خدا می‌دونه توی دلت چی میگذره اما من شنیدم بعد به دنیا اومدن مشکلی جدی براشون پیش نیومده 

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعا کنید منم مامان بشم💜🥲 «« این امضا توی تاریخ۱۴۰۲/۹/۱۶ برای همیشه و به اذن خدا تغییر کرد»»ومن به لطف خدا باردار شدم😭😭😭 ... از خدای مهربونم می‌خوام دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه 🥺🌱✨میشه برای شنیدن صدای قلب نی نی شیطونم و سالم بودنش دعا کنی ؟؟🥺💜✨ توی تاریخ ۱۰/۸صدای قلب نازشو شنیدم برای همه این لحظه رو می‌خوام 😍♥️🌿 تاریخ ۱۱/۱۲رفتم سونو آن تی یه پسمل شیطون بودو همه چیز عالی بود ♥️😍🤍
تو گوگل بزن.. من نمیدونم چبه انشاا.. سالم بدنیا بیاد بچت... صلوات میفرستم

امین الله🤲😭

انشالله به سلامت دنیا بیاد و بغلش کنی.

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

الهی عزیزم قربونت برم من خدا می‌دونه توی دلت چی میگذره اما من شنیدم بعد به دنیا اومدن مشکلی جدی براش ...

کلا بارداری و حتا بچه داری سراسر اضطرابه 

برای من ک اینطور بود 

کاش زود بدنیا بیارن و ان شاالله که چیزی نشده خدابزرگه براش صلوات فرستادم 

فدات بشم🤲😭🫂