2777
2789

فعلا جلسه زنونه هسش لازمه منم حرفی بزنم اصلا باید چکار کنم مامانم و من و خواهرم و مادر داماد هسیم فقط

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

چرا زنونه خب یهو دامادم بیارن 

تقریبا جلسه اول حساب میشه مادرش زنگ زد امروز عصراجازه گرف خودش بیاد

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نه فقط اگه دیدی سوالایی پرسید مادرشون یا خواست گربه دم حجله بکشه مودبانه جواب بده

ما خانواده شغل آزاد هسیم اونا همه درس خونده دولتی مامانه هی اینو میگه

یا مثلا بابای من زیاد خوشش نمیاد دختر تو عقد خونه مادرشوهر بخابه اون دوس نداره

پارسال یبار اومد سره این چیزا ب مشکل خوردیم نشد ادامه بدیم دوباره امسال داره میاد

قبل مراسم با مامانتون در رابطه با سوالا همفکری کنین، ابشون بپرسن، وخب سعی کنین بیشتر شنونده باشین و ...

میشه بگی چه سوالای بپرسیم

از شغل داماد وضعیت مالی تعداد افراد خانوادش و...بپرسید

واسه اینا جوابی داری

پارسال یبار اومد سره این چیزا ب مشکل خوردیم نشد ادامه بدیم دوباره امسال داره میاد

ایارو میدونیم دیگه چی بپرسیم خوبه؟

معیارای پسره چی بوده واس ازدواج، از بین حرفاش درمورد خانوادشدبفهمین، از دست و دلبازیش بپرسین، مثلا بپرسین از لحاظ استقلال و مسئولیت پذیری چجوریه

قبل مراسم با مامانتون در رابطه با سوالا همفکری کنین، ابشون بپرسن، وخب سعی کنین بیشتر شنونده باشین و ...

وآسه اینا جوابی داری

ما خانواده شغل آزاد هسیم اونا همه درس خونده دولتی مامانه هی اینو میگه یا مثلا بابای من زیاد خوشش نم ...

وقتی یبار جواب منفی دادین دوباره چرا راشون میدین؟از لحاظ فرهنگی و اخلاقی چجور ادمایی ان؟ 

وقتی یبار جواب منفی دادین دوباره چرا راشون میدین؟از لحاظ فرهنگی و اخلاقی چجور ادمایی ان؟ 

آخه دختر پسر همو میخان