2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه هیچی نگرفتن کار میداد میاوردم خونه انجام میدادم می بردم تحویل میدادم کار شما چیه

بسته بندی خودکار و تراش و پاک کن 

ازتون هیچ پولی نگرفتن موقع اولین تحویل؟

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن
بسته بندی خودکار و تراش و پاک کن  ازتون هیچ پولی نگرفتن موقع اولین تحویل؟

نه هیچی فقط کارا تحویل گرفتم اوردم خونه البته من از همسایه مون میگرفتم اون از شرکت میاورد و شما از شرکت اگه بگیرین که فکنم پولی چیرب بخوان یا همون سفته کدوم شهری

نه هیچی فقط کارا تحویل گرفتم اوردم خونه البته من از همسایه مون میگرفتم اون از شرکت میاورد و شما از ش ...

مشهد آخه الکی که ۵۰ میلیون جنس نمیده دستم حتما یک چیزی میخاد (سفته.چک.پول و...)😂😐

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن
مشهد آخه الکی که ۵۰ میلیون جنس نمیده دستم حتما یک چیزی میخاد (سفته.چک.پول و...)😂😐

عزیزم فقط خود مشهد باید باشی روستاهای اطرافش میفرستن یا نه ممنون میشم جواب بدین 

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭

شوهرم تصادف کرده کمرش مشکل داره نمیتونه فعلا کار کنه با وجود دوتا بچه زندگی سخت شده خیلی دلم میخواد تو خونه کارکنم 😣😣😔

اگه امضامو خوندی میشه برام دعا کنید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭😭