2777
2789
عنوان

حشره توی موهام

682 بازدید | 29 پست

سلام ، من حدود هشت نه ماه که موهام میخاره و حتی اواسط تابستون موهام و به دلخواه خودم رفتم آرایشگاه کوتاه کردم ولی آرایشگره حرفی از شپش و اینا نزد . منم میگفتم شوره ی سر و اینا 

تا اینکه دو سه ماه پیش جلو آینه دیدم یه حشره ی ریز مشکی داره رو موهام راه میره اومدم جداش کنم قاطی موهام شد و از چند وقت بعد که سرم خرید دست انداختم دو سه تا حشره ی ریز سیاه اومد تو دستم ، به مادرم نشون دادم گفت سوسک برنجه! ولی تو گوگل زدم شبیه شپش بود منتهی مشکی . بهداشت و خیلی رعایت میکردم و میکنم ولی خارش سرم اصلا کم نشده امروزم شونه فلزی گرفتم فقط یه حشره از همون قبلیا در اومد با دونه های ریز سفید و گاها تیره رنگ . به نظر تون شپشه؟ اگه اره چی بزنم یه روزه بره؟ تو خونه تکونی هم هست همه جا رو بسابم حله؟

صد در هزار شپشه

حتما شونه مخصوص بخر و شامپو

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به بار یه حشره تو موی دوستم دیدم با همین توصیفات و دقیقا شپش برنج بود. شپش قشنگ واضحه چجوریه. برو بده مامانت چک کنه موهاتو اگه تخم زرد اشک مانند کوچک توی موهات بود تخم شپشع

شپش هست سریع برودرمان کن حشره برنج توسرت میره برای چی اخه مگه کلت برنجه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
پس یعنی برای برنجه؟ زرد نه سفیده 

بخدا شپشه سر خودتو گول نمال برو درمان کن

شپش هست سریع برودرمان کن حشره برنج توسرت میره برای چی اخه مگه کلت برنجه

خیلی مرسی😍 راست میگی ، منم به مامانم میگفتم میگفت بسه کم عیب بذار رو خودت شپش رو کله ی تو چی کار میکنه🤦🏻‍♀️😂