2777
2789
عنوان

این دروغه بزرگ😮😮😮😮

253 بازدید | 14 پست

جدا از شوخی این چه دروغی بود که بخوردمون می دادن که روح هر انسانی رو قبل از متولد شدن یک بار به زمین میفرستن و اون در نهایت خودش رضایت به این زندگی دنیایی میده.. نمیدونم این چه مزخرفی بود.؟ رضایت به این دنیای کثیفو  و پر از جنگ و خونریزی و حسرت و ناکامی و شکست ...؟ واقعا ما مردم دروغ خورمون ملسه... فکر می‌کنم به این دروغا که تو پاچمون کردن میخوام دیوونه شم😂😂😂 جدی نگیرین صرفا در دل بود🙏🙏🙏

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو بعضی کتاب ها هم همینو گفتن که قبل از به دنیا اومدن خودمون زندگیمونو میدونیم

تو اون کتابا نگفتن این بشر عقل نداشته یا قدرت اختیار؟

تو اون کتابا نگفتن این بشر عقل نداشته یا قدرت اختیار؟

حتی نوشته بود آدمایی که وارد زندگیمون میشن رو هم خودمون انتخاب میکنیم.

خانوادمون رو خودمون انتخاب میکنیم

راست و دروغشو نمیدونم نه قبل از این دنیا رو یادم میاد نه بعدشو دیدم🤷‍♀️

کاربری من و دوستم👭

چقدر گیر دادی به حرفای دینی  اعتقاد نداری حرف نزن و به اعتقاد های بقیه احترام بذار  شعور ...

بهت نمی خوره 25 ساله باشی... حرفات به بچه های کلاس اولی میخوره🤣🤣🤣🤣🤣.. فشار بهت اومد؟ جواب نداری!!!! چرا حرف زیادی میزنی؟ 😂😂😂

بهت نمی خوره 25 ساله باشی... حرفات به بچه های کلاس اولی میخوره🤣🤣🤣🤣🤣.. فشار بهت اومد؟ جواب نداری ...

تو خودت ۲ سال هم بهت نمیخوره بیا پایین بچه .

کسایی که عقل ندارن هر چی براشون توضیح بدی تغییری نمیکنن

نامه ای به ادم های سمی زندگیم:نبودنت؛آرامشی دارد که مپرس