2777
2789

شما چقد درس خوندید و رتبتون چقد شد

من با دوتا بچه دارم درس میخونم هدفم کنکور امساله ولی هنوز نرسیدم درسا رو کامل بخونمولی کماکان دارم تلاشمو میکنم  بنظرتون امیدی هست هنوز؟

خدا نکنه 🌹 ان شاءالله ممنونم  واینکه تو دانشجویی هم حقوق داره؟ اگه اره چقدر؟

بله حقوق داره ولی من هنوز یک ماهه اومدم نیم سال دومم هنوز چیزی واریز نشده واسمون ولی استخدام رسمی هستی دیگه میری محضر تعهدی میگیرن ازت ولی سخته روزانه خیلی بهتره پسر عموی خودم اون زمان دکتر هاشمی وزیر بهداشت بودن نامه نوشتن وپارتی بازی کرد ونرفت بلند شد کلینیک زد وکارش اصلا درست نبود چون اون باسهمیه تعهدی رفته ولی زیرش زده درست نبوده 

همه چی از دور قشنگه ولی حرم از نزدیک...❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چقد درس خوندید و رتبتون چقد شد من با دوتا بچه دارم درس میخونم هدفم کنکور امساله ولی هنوز نرسیدم ...

آره صد درصد امیدی هست 😊🤩

و اینکه آفرین به ارادتون میتونین 

من سه سال پشت کنکور بودم دیگه حداقل ۸ ساعت بود البته اینم بگم این سه سال کامل نخوندم ۲سالش سر موضوعاتی دود شد رفت هوا وچهارمین کنکور رو جدی گرفتم 🌹

بله حقوق داره ولی من هنوز یک ماهه اومدم نیم سال دومم هنوز چیزی واریز نشده واسمون ولی استخدام رسمی هس ...

اها خوبه نمیدونید حدودی چقدره؟

بنظرم که خیلی خوبه ارزومه منم قبول شم یا دندون یا پزشکی 

همیشه ارزوشو داشتم توصیه ای چیزی دارید برای من؟

آره صد درصد امیدی هست 😊🤩 و اینکه آفرین به ارادتون میتونین  من سه سال پشت کنکور بودم دیگه حد ...

ممنونم 🌹😍

ان شاءالله منم بتونم 

افرین بهت واقعا 

من خیلی پشیمونم چرا همون موقع که مجرد بودم و بعد مدرسه نخوندم الان۲۶سالمه 

واقعا عزیزنپرسیدم این قدر این مدت این ویروس جدید حالمو بد کرده که چند جلسه حتی غیبت داشتم 

توصیه اینکه با جون و دل درس بخون 

با توکل به خدا واینکه هرروز قران بخونیداین خودش خیلی آرامش میده 

چیز عجیب و دوری نیست خیلی دست یافتنی تر از اون چیزی که فکر کنی راحت تره البته با توکل و تلاش 😍🌹

واقعا عزیزنپرسیدم این قدر این مدت این ویروس جدید حالمو بد کرده که چند جلسه حتی غیبت داشتم  توص ...

خدا بد نده 

اره توکل بر خدا تلاشمو میکنم خیلی ممنونم جواب دادین 

اگه قبول شدم بهتون میگم حتما 

ان شاءالله موفق باشید خانم دکتر

عزیزم خدا که هیج وقت بد نمیده این بنده تنبلش ماسک نزده 😍قریونت  ان شالله 🍃ان شالله🌱 حتما م ...

عزیزم مشاور داشتی؟

کلاس انلاین ثبت نام کرده بودی؟

توصیت ب من یازدهمی؟

ب نظرت میتونم تا نهاییا ب تسلط برسم اخه تازه شروع کردم

تا میل نباشد به وصال از طرف دوست ، سودی نکند حرص و تمنا که تو داری...! _جناب سعدی
عزیزم مشاور داشتی؟ کلاس انلاین ثبت نام کرده بودی؟ توصیت ب من یازدهمی؟ ب نظرت میتونم تا نهاییا ب ت ...

مشاور که نه ولی چون پشت کنکور بودم همون دوستام دورم بودن کمکم میکردن وسوالی می پرسیدم 😊

کلاس آنلاین آره ریاضی استاد معین کرمی عالین ایشون❤ 

شیمی استاد مرادی وفیزیک استاد قضاتی میخواستم برم که بودجه نرسید 😶

توصیم اینکه خیلی زود دیر میشه خیلی زود باخودت میگی هنوز یازدهمم ولی این قدر میگذره زود که آرزو میکنی کاش برگردی وبخونی و دیگر اینکه آره میشه صد درصد به شرط ساعت مطالعه بالا و توکل به خدا 😍🥰