2777
2789
آهان آدم موقع سختی و مواقع سخت باید بجای علم و پزشک بره چهار میلیون بده فالگیر تا بهش دروغ بگه تا دل ...

اکی درست میگی 

با کفش کسی راه نرفتی قضاوت نکن 

ما اقدامی ها خودمون درد خودمونو میدونیم و میدونیم برا درمان ب دکتر مراجعه کنیم ولی آدم منتظر یه نشونه س حالا از هر جا ک دل خوش کنیم حتی واهی هم قشنگه برامون

برا ظهورش صلوات
از رو تفنن میلیونی پول می‌دین خوبه باید برم تو کار فالگیری خوب درآمد داره. تاپیک عمومیه من میتونم هر ...

میدین؟ مگ من پول دادم؟؟؟؟؟

اره عمومیه.ولی وقتی ادم حرفی میزنه اول مزه مزه میکنه تودهنش .چون حال طرف مقابلو بایددرک کنه.گناه نکرده فقط ی نظرخواهی کرده.اگه بیکارین وشغلی ندارین میتونین فا لگیرشین.شبتون بخیر

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدین؟ مگ من پول دادم؟؟؟؟؟ اره عمومیه.ولی وقتی ادم حرفی میزنه اول مزه مزه میکنه تودهنش .چون حال طرف ...

بله شمام براتون این شغل مناسبه به روحیات من نمیخوره! شب و روزت خوش 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
خدا کنه دامنت به زودی سبز بشه و مادر بشی 😔😭 من که کامل نا امیدم ✨

مرسی قلبم

چندوقته اقدامی؟چندسالته

من تقریبا۵ماهه اقدامم اینماه علائم زیاداشتم ولی الان علائم پری اومدههه😭😭

مرسی قلبم چندوقته اقدامی؟چندسالته من تقریبا۵ماهه اقدامم اینماه علائم زیاداشتم ولی الان علائم پری ا ...

۲ساله همسرم ازو اسپرمه دکتر گفته ۵۰/۵۰ احتمال داره اسپرم ساخته بشه پناه بر خدا مگه از خدا زورم 

💔

حستون چقدر درسته ؟  الان گفتید ب مجازی اعتماد نکنیم. الان من باور کنم که سال جدید ازدواج ...

اکثرا درست میگم ولی اشتباهم میکنم

ادمی نیستم که بگم همه چیز قطعی درست میگم

چون چشم سومم کامل کامل باز نیست درباره اینده خیلی سخت میشه حدس زد.... 

و اینکه چشم سوم واسه خودت و هرکی که تو دنیای واقعی میبینی کاربرد داره

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
۲ساله همسرم ازو اسپرمه دکتر گفته ۵۰/۵۰ احتمال داره اسپرم ساخته بشه پناه بر خدا مگه از خدا زورم 

عزیزم پناه برخدا...هیج کاری نمیشع کرد واس تقویت اسپرم؟

عزیزم پناه برخدا...هیج کاری نمیشع کرد واس تقویت اسپرم؟

دارو مصرف میکنه ،عمل کرده سلول های مهم رو داره ولی از کار افتادن ،البته مادر شدن رو دوست دارم ولی همسرم رو بیشتر ،

دوست دارم خدا بهمون بچه بده 

💔

اکثرا درست میگم ولی اشتباهم میکنم ادمی نیستم که بگم همه چیز قطعی درست میگم چون چشم سومم کامل کامل ...

خیلی لطف کردین جوابم رو دادین .میشه اگر شرایط داشتین توی خلوت خودتون ک چشم سومتون فعال بود .درباره من چیزی ببینین . همین در مورد ازدواجم .خیلی مهمه واسم بخدا سنمم کم نیست ک بگم از روی تفریح میپرسم .شرایط خاصی دارم. 

Gün olur  şafaklanir karanliklar bin parçaya
دارو مصرف میکنه ،عمل کرده سلول های مهم رو داره ولی از کار افتادن ،البته مادر شدن رو دوست دارم ولی هم ...

حتماراهی هست ناامیدنباش سنتم خیلی کمه وخیلی فرصت دارین