2777
2789
عنوان

کیا اندومتریوز دارن بیاین لطفا

415 بازدید | 22 پست

چجوری متوجه شدین؟

من عکس رنگی دادم گف سالمی

سونو شکمی و واژینال هم گرفتم گفتن نداری

فقط ی سونو دکترم گف بلافاصله بعد پاکی بگیر برای اندومتریوزه فقط نمیدونم چ سونوییه 

من چندوقت ی بار کیست دارم یا ساده یا هموراژیک بیشتر ولی ساده پارسال ca125  شد ۵۹  رفتم سونو کیست داشتم 

دیگه نگرفتم امسال باز گرفتم ۳۵ بود رفتم سونو دیدم  باز کیست دارم گف برا کیست ساده انقد نباید باشه حتما اندومتریوزی

شما ک اندومتریوزین علائمتون    عدد   ca125   و کلا چجوری متوجه شدین دارین 

بگین توروخدا نگرانم کرده دکتر

بله من ca 125روی ۱۰۷ بود کیستمم بزرگ بود ۹ سانت

و هیچ دردی هم نداشتم .دیگه اندومتدیوزم الانم رژیم غذایی و قرص میخورم اگه خدایی نکرده اندو بودی تاپیک منو بخون در مورد رژیم 

بدردت میخوره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بله من ca 125روی ۱۰۷ بود کیستمم بزرگ بود ۹ سانت و هیچ دردی هم نداشتم .دیگه اندومتدیوزم الانم رژیم غ ...

یعنی عددش انقد بالا بود؟

من کیستام درحد ۳ و۲ یا نهایتا ۶ سانته 

دردام وقتی کیست داشته باشم دارم 

برا من بنظرت اندمتریوزع؟

چون عکس رنگی گف سالمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من ca 125روی ۱۰۷ بود کیستمم بزرگ بود ۹ سانت و هیچ دردی هم نداشتم .دیگه اندومتدیوزم الانم رژیم غ ...

البته من قرص ک بهم میدن رفع میشه

حالت عادی هم خودشون رفع میشن اگه نفهمم کیست دارم

یعنی عددش انقد بالا بود؟ من کیستام درحد ۳ و۲ یا نهایتا ۶ سانته  دردام وقتی کیست داشته باشم دا ...

گلم اندومتدیوز از روی لاپراسکوپی مشخص میشه و همین سونوها و عدد ca و درد های وحشتناکی که داره و اینکه معمولا به راحتی به داروها جواب نمیده

اگه کیستات معمولی باشن با قرص ال دی هم از بین میرن اگه نه که احتمال زیاد آندو هستن و همین که توی سونو مشخصات خوبی ندارهمثلا دیواره دار هستن و داخلشون  نیست و مایع مثل خون هستش و شفاف نیستن تو سونو ها مشخص میشن

البته من قرص ک بهم میدن رفع میشه حالت عادی هم خودشون رفع میشن اگه نفهمم کیست دارم

اگه با قرص ها از بین میرن احتمال زیاد اون نیست 

واقعا امیدوارم اون نباشه چون کیست مزخرفیه

اگه با قرص ها از بین میرن احتمال زیاد اون نیست  واقعا امیدوارم اون نباشه چون کیست مزخرفیه

من دائما کیست دارم ولی هرجا میرم چ واژینال چ شکمی میگن ساده 

حتی ی سال کیستم پاره شد دادن پاتولوژی باز گفتن ساده و هموراژیک دوتا بودن

الان هم همونجور 

عددشم نهایتا تا ۶۰ بره

توروخدا دعا کن برام نتیجه بگیرم باردار بشم 

اندومتریوز نباشم

من دائما کیست دارم ولی هرجا میرم چ واژینال چ شکمی میگن ساده  حتی ی سال کیستم پاره شد دادن پاتو ...

پس اون نیست گلم نگران نباش اصلا 

حتام برات دعا میکنم عدد ca حتما هم مربوط به کیست نیست اگه دیدی این نبود پیگیری بکن ببین چرا بالا رفته 

نگران نباش

گلم

عزیزم

پس اون نیست گلم نگران نباش اصلا  حتام برات دعا میکنم عدد ca حتما هم مربوط به کیست نیست اگه دید ...

بخدا نمیدونم مشکلی هم ندارم ولی درکل عددش دوبار بالا رفته هردوبار هم کیست داشتم ولی ساده