2777
2789

اسی نکشش من شرایط تو رو نمیدونم ولی حس میکنم دختر شاید تو اینده حسرت بخوری 

میشه سقط نکنی من دلم واقعا روشن نمیدونم چرا بغض کردم و با اینکه مجردم حس کردم بچه منه

😭😭😭💔💔💔

دلت میاد مادر گفتنش نشنوی

مبارک باشه تک فرزندی  خوب نیس بالاخره که یکی میخوای بیاری پس اصلا به سقط فکرم نکن گناه داره برا ...

میخواستم قرص سفارش بدم باز پشیمون شدم گفتم آخر که می‌خوام بیارم دوباره الا باز حالم بد شده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی نکشش من شرایط تو رو نمیدونم ولی حس میکنم دختر شاید تو اینده حسرت بخوری  میشه سقط نکنی من د ...

وای بخدا موهای تنم سیخ شده اینجور گفتی اسمم سوگله ،اسی نیسم

وای بخدا موهای تنم سیخ شده اینجور گفتی اسمم سوگله ،اسی نیسم

نه اینجا به کسی که تاپیک میزنه میگن اسی یا استارتر

نمیخوام عذاب وجدان بگیری من خودم می گفتن سقط کن به مادرم نکرد و من به دنیا اومدم و شاید روزی نباشه که بغلش نکن و بوسش نکنم 

مادرم پرسیدم برگردی به گذشته (چون خودش قبلا گفته همه می گفتن سقط )چیکار میکنی؟ گفت راضیم , هر کی هم میبینه تو فامیل میگه خوب دختر دار شدی

سخته بود خوب من مادرم خانه دار و پدرم حقوق آنچنانی نداره خوب زندگی هم یک تجربه هست که خودش ارزشمند حتی اگر سخت باشه فردا اگر همون بچه به خدا بگه مادرم حق حیات گرفت بدتر یا بگه یه بسته پفک با برادرم شریکی خوردیم نصف کردیم

نه اینجا به کسی که تاپیک میزنه میگن اسی یا استارتر نمیخوام عذاب وجدان بگیری من خودم می گفتن سقط کن ...

عا نمی‌دونستم🤣

هی عیب ندارع نگهش میدارم اما خدا خودش کمکم کنه 

عا نمی‌دونستم🤣 هی عیب ندارع نگهش میدارم اما خدا خودش کمکم کنه 

خوب حال اسم این بچه که قرار بشه عشق مامان و بابا چی 😍

یکمی هم خودش لوس میکنه که اونم باید نازش بخرید😘❤

نبینم بچه رو اذیت کنیااااااااا 

به حسابت میرسم 😒

خوب حال اسم این بچه که قرار بشه عشق مامان و بابا چی 😍 یکمی هم خودش لوس میکنه که اونم باید نازش بخر ...

باباش میگ دختر بود عسل 

پسرم اسمش سهیل نمی‌دونم چی بزارم