2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

499 بازدید | 16 پست

با اینکه من بشدت آدم هستم ک باهمه اوکیم و زود ارتباط برقرار میکنم 

اما با خانواده همسرم اصلا نمیتونم (اصلا دنبال رابطه دوستانه خیلی صمیمی نیستم) اما میخام ی رابطه معمولی در حد خوش بش سلام احوال پرسی گفت گو کلامی عامیانه باهم داشته باشیم 

تو شهری ازدواج کردم ک تنهام و خانواده خودم ی شهر دیگه هستن ک سالی یکبار میرم خونه خودمون ، 

از وقتی متاهل شدم سعی کردم بخاطر همین قضیه اصلا پا رو دم کسی ندارم اما امان از خواهر شوهرم از همون روز اول ک اومد خونمون و دیدنمش اذیت کردن تیکه انداختن شروع کرد حرص درآوردن و اینک جهازت چرا فر نداری( خانواده ما معمولی توان خریدزیادی نداشت و در حدی ک تونست خرید کرد) 

گفتم گازم فر داره میگه اونو جدا باید می‌خریدید ( ی نمونه از حرفاش) ازحرفاش همش قلبم شکونده 

خیلی دوست داشتم باهم رابطه خوبی می داشتیم اما خودش مانع شد و سنگ میندازه 

شوهرم مغازه داره میاد مغازه اصلا ل من ن سلام میده ن خداحافظی می‌کنه ن ( خودم سلام میدم جواب نمیده ) حتی ی کلام حرف میزنه انگار ارث پدرش خوردم بخدا غریبه ها مشتریها آنقدر آدما خوب هستن ( همیشه هم ب همسرم میگن خانومت خیلی اجتماعی خوبه ) مغازه زنونه فروشی داریم 

من نمی دونم چیکارش کردم آنقدر از من بدش میاد 

( خودم تنهام و تنهایی سخته از ی طرف رفتارها اون هم هست ) 

ولی کارما واقعا اعتقاد دارم 

من بدی نکردم اما بدی دیدم ازشون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تو زندگیش عقده ای چیزی ندارع؟

دوتا بچه داره یکی کلاس دوم یکی هفتم 

خودش هم خیلی عصبیه ب نظرم چون خانواده همسرش میگن اذیتش میکنم( چون شوهرش خیلی رفت آمد داره با خانواده خودش و اون زورش میاد)

دوتا بچه داره یکی کلاس دوم یکی هفتم  خودش هم خیلی عصبیه ب نظرم چون خانواده همسرش میگن اذیتش می ...

از همونه...هر کاریش کنی چشم دیدنتو نداره ولش کن انتظار نداشته باش باهات خوب باشه نادیده بگیرش

منم شهر غریبم بقیه خانواده شوهرم خوبن ولی خواهر شوهرم خیلی فیس وافاده ای زورش میاد جواب سلام مامانشم ...

کلا چشم دیدن منو نداره 

منم مثل خودشم کاملا ساکت و اصلا چشم تو چشم میشیم اما ی کلام حرف نمیزنیم

بنظرم باهاش حرف بزن دلیلش ازش بپرس،بگو من شما رو دوست دارم میخوام باهم خوب باشیم،چرا با من بد میشی

راستش الان اصلا علاقه ای ندارم انکاردوتا غریبه هستیم 

خودم خوشم نمیاد زیاد باهاش چشم تو چشم بشم 

همون مثل خودش رفتار میکنم 

توام برای خودت دوستای جدید پیدا کن تنها نباشی 

دیگه یه سریا اونطوری ان.با اخلاق شما اشنایی ات ندارم 

ولی من خودم خواهرشوهرم وقتی برادرم زن گرفت دوست داشتم با خانومش مثل یک خواهر باشم و باهاش راحت باشم (چون خودم خواهر ندارم) اما از وقتی اومد تو خونواده ی ما تو روم خیلی خوب و مهربون بود اما پشت سرم حرفای خوبی نمیزد اصلا و از سادگی و بچگیم سواستفاده میکرد 

مثلا به داداشم میگفت خواهرت بهم بی احترامی میکنه وقتی من خونه ی شما میمونم بعضی وقتا میره اتاق 😐😐

یا پیش ارایشگرم کلی پشت سرم حرف زده بود و از اخلاقای گندش نگم که همش بهم میگفت زشتی و لباشامو بدون اجازه میپوشید 

بعد سه سال من بزرگتر شدم و الان دیگه هر چقدرم خودشو میکشه من دیگه بهش محل نمیدم و فقط در حد سلام و احوال پرسی 

اون موقه ای که اومد من 16 سالم بود و ایشون 27 سال

توام برای خودت دوستای جدید پیدا کن تنها نباشی  دیگه یه سریا اونطوری ان.با اخلاق شما اشنایی ات ...

چی بگم کاشخدا ی خواهر شوهر خوب مثل شما ب من میداد 

من اصلا دوست ندارم باهاش رفتار بدی داشته باشم 

اما خوب چ‌پیشه کرد 

بهترین کار می‌کنی همچین آدمایی فقط همون سلام کافیه براشون 

چی بگم کاشخدا ی خواهر شوهر خوب مثل شما ب من میداد  من اصلا دوست ندارم باهاش رفتار بدی داشته با ...

همین الان که یادم افتاد حالم بد شد 

من انقدر از ته دل دوسش داشتم که دوست داشتم همه چیمو باهاش درمیون بزارم حتی دوسپسرامو براش تعریف میکردمو با اینکه برام سودی نداشت فقط از سر دوست داشتن بود 

اما اون چیکار میکرد 

تا یه چیزی بهش برمیخورد فوری میرفت به بردارم میگفت خواهرت با فلانی دوسته 

چهار بار بخشیدمشو دوباره باهاش مثل قبل شدم 

اما بار اخر که اینکارو کرد پارسال اینموقه بود 

از پارسال به اینور حسرت یه رفتار خوب و صمیمی منو داره

همین الان که یادم افتاد حالم بد شد  من انقدر از ته دل دوسش داشتم که دوست داشتم همه چیمو باهاش ...

بهترین کار می‌کنی 

بعضی لیاقتشون همینه 

بنظرم رابطه آن در همین حد سلام احوال پرسی باشه 

بحث لیاقت هست ک ندارن 

خودت ناراحت نکن خوشحال باش آدما سمی زندگیت دیگه نیستن

بهترین کار می‌کنی  بعضی لیاقتشون همینه  بنظرم رابطه آن در همین حد سلام احوال پرسی باشه&n ...

دقیقاااا 😍😍😍

دلم یه زنداداش خوب و با اخلاق خوب میخواد 

یه داداش دیگه دارم میگم کاش اون خانومش خوب باشه