2777
2789

تنمون سالمه خدا رو شکر.

این زارت هم یه زمانی پارت میشع.نگران نباش.😅😅

یعنی پولدار میشیم.🙃🙂😇💰💸💸💸💸💸💸💰💰💰

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول نوارهم نمیشه بخریم😂

والا   

زنی را می شناسم من،ك شعرش بوی غم داردولی می‌خندد و می‌گویدك دنیا پیچ و خم دارد! ՙՙ.                                            بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿١﴾وَرَأَیْتَ النَّاسَ یَدْخُلُونَ فِی دِینِ اللَّهِ أَفْوَاجًا ﴿٢﴾فَسَبِّحْ بِحَمْدِ رَبِّکَ وَاسْتَغْفِرْهُ إِنَّهُ کَانَ تَوَّابًا ﴿٣﴾   برام دعا کنی ممنونت میشم    بوس بهت🥲😘

خب پیش فروش به قیمت روز میدن اون موقعه تحویل. مال ما 6ماهه دیگه هرقیمتی باشه اونه

پس میگن قیمت کارخونه مثلا اینه بعد ملت می نویسن وتوبازار می فروشن کلی سود می کنن ،اون چیه؟

حق باشماست
ماشین های ایران خودرو سودش خوبه. ولی سایپا سودش کمه

والا من پارسال صدگرم طلا داشتم فروختم وصدمیلیونم وام گرفتم گذاشتم روش😪ویه تیبا مدل۴۰۰ که صفرصفربود خریدم دقیق ۳۵۰ میلیون بعددوستم گفت اگهنوشته بودی کلا میشد صدو خرده ای اینقدر پارسال تاحالا ناراحتم که اصلا دلم نمی خواد سوار ماشین بشم الان فکر کنم صد تومن ضرر کردم نظرت چیه؟

حق باشماست