2777
2789
عنوان

کی تو برنامه باسلام غرفه داره؟

407 بازدید | 29 پست

اگه امکان داره واسم توضیح بده مراحل واریز پول به چه صورته و چند درصد برای برنامه باسلامه و...

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

عزیزم شاپ شما چیه؟

ساخت اکسسوری با سلیقه مشتری هر طرح و... که بخواد

طراحی و ساخت اکسسوری پیج کاری اینستا namek_gallery کارم ساخت اکسسوری با سلیقه ی شما جنس استیل و نقره. فروشنده اکسسوری نیستم سفارشی سازم ❤🧡😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها موفق باشی

ممنونم 😊🙏🌻

مزخرفه میدونی چرا ؟  

فروش فوق العاده کمه افتضاحه ! 

حالا بعد چند ماه یکی ازت خرید میکنه مثلا

لباس میفروشی مردم لباس رو میخرن خوب تا اینجاش خوبه 

ولی همون مشتری میره مهمونی لباس رو کثیف میکنه  بعد میره ازت شکایت نمیکنه ب باسلام میگ لباسه بدرد نمیخورد پولمو میخوام !

باسلام هم ک همیشه حق ب مشتری میدع و پول غرفه دار رو  تا ۱۵ روز حتی بیشترم نگه میداره شاید جدیدا ۳۰ روز شده باشه اینو دقیق نمیدونم 

در نهایت باسلام پولو ب مشتری میدع  اونوقت غرفه دار بدبخت ۲ تا هزینه ارسال ضرر کرده ، لباس رو ضرر کرده چون کسی دیگ نمیخره،  تازه از طرف باسلام هم جریمه  میشع 

قبل اینک غرفه بزنی از بقیه بپرس همه همینا رو میگن من از خیلیا پرسیدم 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اینستا فروش خوب نیس؟ چقد فالوور داری؟

اکثرا مشتریام حضوری ولی اینستا هم الهی شکر بد نبود فالورام زیاد نیست از ۰ شروع کردم الان ۱ کاد و خورده ای 😂

اکثرا مشتریام حضوری ولی اینستا هم الهی شکر بد نبود فالورام زیاد نیست از ۰ شروع کردم الان ۱ کاد و خور ...

از اینستا هفته ای چند تا فروش داری ؟ 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

اکثرا مشتریام حضوری ولی اینستا هم الهی شکر بد نبود فالورام زیاد نیست از ۰ شروع کردم الان ۱ کاد و خور ...

خداروشکر

عزیزم تبلیغات دادی؟بعد چن وق رسیدی به ۱ کا؟

من روبیکا کانال زدم بعد ۱ماه و خرده ای تازه یه ۲۴۰تا شدن😪

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
مزخرفه میدونی چرا ؟   فروش فوق العاده کمه افتضاحه !  حالا بعد چند ماه یکی ازت خرید میکنه ...

ای وای

فکرکن کار من نقره ست بعد روزانه باید سر چک قیمت باشم که چقدر بالا رفته پایین اومده فکرکن چه شود 

خدا خیرت بده فکرمیکردم چیز خوبیه ❤❤

ای وای فکرکن کار من نقره ست بعد روزانه باید سر چک قیمت باشم که چقدر بالا رفته پایین اومده فکرکن چه ...

از رقیبات بپرس اما نگو محصولتون یکیه  

از چند نفر بپرس فقط ب نظر من اکتفا نکن  ولی من از خیلیا شنیدم راضی نبودن 

از اینستا هفته ای چند تا فروش داری ؟ 

گاهی ۲ تا گاهی ۳ الی ۴ تا سفارش نسبی مناسبت باشه بیشتر میشه نباشه هیچی گاهی در هفته حتی ۰ هم میشه کاریش نمیشه کرد

https://rubika.ir/arzanishop

پیج خودتونه؟