2777
2789

چرا فک میکنین اون زندگی که با دروغ شروع بشه  پایداره ؟

اصلا مذهبی و غیر مذهبی بودنمون رو بذاریم کنار !!! 

اصلا کاری با درست یا غلط بودن رابطه قبل ازدواج نداریم 

میدونین اغلب مردا خیلی پررو هستن ، رابطه دارن خیلی راحت میگن ، تازه شما باید با گذشتش کنار بیایی 😏😏

اینکه یه دختر باکره نباشه و اینو بگه ، چه اشکالی نداره ؟

خب اگه باکره نباشه مثلا چی میشه ؟ 

بهتر نیست ادم ها با همسر ایندشون صادق باشن ؟

اینطوری مردای پررو که سی سالشونه  و هر غلطی خواستن کردن نمیان دنبال دختر ۱۸  ساله و ازش گواهی بخوان !!!

ادمی ک بیشتر از شخصیت و ملاکای دیگه ای ک شما دارین ب همچین مسئله ای اهمیت بده مرد مناسب شما نیس

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما فرهنگ وتعصبات بیجای مردای کشورمون باعث شده این مشکلات پیش بیاد فکر کردی با بیان کردن این حقیقت دیگه اون مرد اعتمادی به همسرش پیدا میکنه فداتشم اینجا ایرانه عشق فقط برا ۶ماه اول زندگیه اگه تنشون سرد شد تازه دنبال اصل ونصب دخترن

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

منمفاز اینایی که رابطه داشتن و در به در دنبال ترمیمن رو درک نمیکنم

مگه مردها از روابط گذشته شون خجالت میکشن که ما بکشیم؟(خودم به شخصه موافق روابط خارج از عرف و چارچوب رسمی نیستما) ولی هر وقت آقایون شرمنده شدن اون وقت دخترهایی که تو گذشته رابطه داشتن باید شرمنده بشن

بعدشم طبق قاعده کلی ماه پشت ابر پنهون نمیمونه در نتیجه زندگی شروع شده با دروغ،نسخه موفقی از یه زندگی سالم نیست

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

یکی از علت پرده بکارت این بود 

دم دست ترین مدرک واسه نداشتن رابطه بود 

وقتی دختر رابطه نداشتع پس پسری هم نبوده که بتونه باهاش اون رابطه رو انجام بده

ولی خب این فکر به سرشون نمی‌رسید که ممکنه انسان بره سمت چیزی به نام لاپایی یا رابطه مقعدی

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

ببین عزیزم .ایراد از مردها نیست.اتفاقا مردها کار درست و میکنن.

این من و توییم که مشکل داریم وقتی ۱ دختر ۱۸ ساله قبول میکنه که  با ۱ مرد۳۰ ساله که همه عشق و حالشو کرده ازدواج کنه همین توقع مردهارو برده بالا.

من خودم از ۱۴ سالگی خاستگار داشتم و تا ۲۴ به هیچ کس بله نگفتم بااور کن نه پولدار بودیم ن خ خوشبخت ک بخوای بگی تو خوشی بودم ک ازدواج نکردم.ن خانوادم معمولی و مشکلات داشتیم ولیییی به خودم اجازه ندادم با هرکی برم زیر یه سقف.

تا اینکه همسرم و دیدم ۱ نرد پااک به معنای واقعی .من پاک بودم پس بایییید مرد زندگیمم پاک باشه.

و از انتخابم همیشع راضیم چون میدونم حقم اینه.

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲