اینس_برزیل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1168 عنوان خانما راجب دانه چیا یه دقیقه بیاین 664 بازدید | 4 پست سلام من چند وقت پیش تو اینستا دیدم یه خانومی گقت برای لاغری هر روز قرص جوشان منیزیم رو با دانه چیا و اب قاطی کنید بخورید برای لاغری کسی میدونه چقد دانه چیا؟۲ روزه استفاده میکنم نه اشتهام کم شده نه میل به شیرینی🥲و چه موقه استفاده کنم؟ 1402/12/07 | 16:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 999 دو تا قاشق دانه چیا رو میریزین تو آب ، بعد بزارین یه ساعت یخچال ، بعدش هم یه قرص جوشان بندازین و بخورین ، ناشتا هم خورده بشه وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
اینس_برزیل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1168 دو تا قاشق دانه چیا رو میریزین تو آب ، بعد بزارین یه ساعت یخچال ، بعدش هم یه قرص جوشان بندازین و بخو ... اها چه عالی مرسیی💗میشه از شب تا صبح بمونه تو یخچال که قبل مدرسه بخورم؟
me_with_you عضویت: 1402/10/08 تعداد پست: 999 اها چه عالی مرسیی💗 میشه از شب تا صبح بمونه تو یخچال که قبل مدرسه بخورم؟ خواهش میکنم🥲فک کنم بشه ، مشکلی نداره وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌
اینس_برزیل مدیر استارتر عضویت: 1402/11/04 تعداد پست: 1168 خواهش میکنم🥲 فک کنم بشه ، مشکلی نداره مرسی عزیزم 💗