2777
2789
عنوان

یه جمله بهم میگید؟🍃🌻

77 بازدید | 18 پست

خیلی از نظر روحی خستم،اما خب باید ادامه بدم،چاره چیه،کمکم کنید تا بتونم سرپا شم

تا بتونم به این دنیا ثابت کنم،من آدم بدی نبودم💔

ممنون

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما جووونی میتونی  دنیای قشنگتو بسازی  اول راهی   گلم 

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
و الله یعلم ما فی قلوبکم❤️

میدونه ولی انگار قصد کرده جلوی آدم و عالم آبروم بره تا همه چی درست شه

خیلی امروز باهاش حرف زدم

من امیدوار بودم،هربار زمین خوردم و بلند شدم اما این دفعه با تردید و شک سرپام،کاش ناامیدم نکنه،چون جز خودش کسی رو ندارم

دعا کن برام🌹

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

میگن یه مردی میره انگشتر مردونه از این نگین درشتا بخره آقاهه میگه میخوای رو نگین انگشترت چیزی حک کنم و بنویسم ،میگه نمیدونم مثلا یه چیزی بنویس که هم به درد وقتایی که ناراحتم بخوره هم به درد وقتای که خوشحالم یه چیزی که بهم بفهمونه الان آخر دنیا نیست و اگه خوشحالم همه چیز الانم نیست،اون آقام روی انگشترش مینویسه (این نیز میگذرد)واقعا هم جمله نابیه وقتی ناراحتی بهش نگاه میکنی میفهمی که میگذره و وقتی خوشحالی بازم میفهمی که اینم میگذره 

رل نزن مهارت یادبگیر رو خودت کار کن و خودتو دوست داشته باش

ممنونم سعیمو میکنم❤️منظورم خط دومه

خط اول که متاهلم🙂🍃🌻

شما جووونی میتونی  دنیای قشنگتو بسازی  اول راهی   گلم

دعا کن برام،خیره،انشاءالله روزای سخت منم تموم بشه،واقعا احساس خستگی میکنم🦋🌹🙂

میدونه ولی انگار قصد کرده جلوی آدم و عالم آبروم بره تا همه چی درست شه خیلی امروز باهاش حرف زدم من ...

فقط صبر کن و ببین چه اتفاقایی منتظرته .

خدا منو ببخشه که چقدر بهش اعتراض کردم ، چقدر کفر گفتم واسه انجام یه کاری ، چقد آبروم تو خطر افتاد ، با گریه و التماس از خدا خواستم واسم یه کاری کنه ، توسل کردم به اماما ولی همون موقع نشد... شکستم خیلی بد... ولی بعدش طوری بلندم کرد که فکرشم نکنی... 

انشالله بهترین چیزا برات رخ بده عزیز دلم ، حتما❤️

التماس دعا❤️

🖤🥲
و نور از میان زخم ها وارد میشود

هیچی سخت تر از بی آبرویی نیست

همش میترسم

اعتبار و آبرو برام مهمه

اگه بذارن

دعا کن برام که تموم شه این روزای سخت

امیدوار بمونم و ادامه بدم

توکل بر خودش که کسی رو جز خودش ندارم

هیچی سخت تر از بی آبرویی نیست همش میترسم اعتبار و آبرو برام مهمه اگه بذارن دعا کن برام که تموم ش ...

درست میشه گلم 

امیدوارم هر چی هست هر چه زودتر حل شه

رد پای عشق را گرفتم و سر از آغوش تو در اوردم…🤍کاربری دست دو خواهر مجرد و متاهله
میگن یه مردی میره انگشتر مردونه از این نگین درشتا بخره آقاهه میگه میخوای رو نگین انگشترت چیزی حک کنم ...

درسته

بنظرت چرا روزای سخت من بی نهایت بیشتر از روزای خوشیمه؟

چه گناهی کردم یعنی که انقدر باعث خشم خدا شده

میدونم زندگی بالا و پایین داره

ولی دیگه خیلی به من سخت گرفته و ول کن هم نیست

🥲🫂🥀

فقط صبر کن و ببین چه اتفاقایی منتظرته . خدا منو ببخشه که چقدر بهش اعتراض کردم ، چقدر کفر گفتم واسه ...

خداروشکر،خوشحالم برات🌹🦋🌻🍃مرسی که گفتی

منم دقیقا از همون بلند شدنا و دست گرفتنا میخام

🥲🥀

توکل به خودش

درست میشه گلم  امیدوارم هر چی هست هر چه زودتر حل شه

مرسی عزیزم🌹🫂🙂🌻ان شاءالله