الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای رسیدن به هدفهاتوند فقط فقط روی پاهای خودتون وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم
میگن یه مردی میره انگشتر مردونه از این نگین درشتا بخره آقاهه میگه میخوای رو نگین انگشترت چیزی حک کنم و بنویسم ،میگه نمیدونم مثلا یه چیزی بنویس که هم به درد وقتایی که ناراحتم بخوره هم به درد وقتای که خوشحالم یه چیزی که بهم بفهمونه الان آخر دنیا نیست و اگه خوشحالم همه چیز الانم نیست،اون آقام روی انگشترش مینویسه (این نیز میگذرد)واقعا هم جمله نابیه وقتی ناراحتی بهش نگاه میکنی میفهمی که میگذره و وقتی خوشحالی بازم میفهمی که اینم میگذره
میدونه ولی انگار قصد کرده جلوی آدم و عالم آبروم بره تا همه چی درست شه خیلی امروز باهاش حرف زدم من ...
فقط صبر کن و ببین چه اتفاقایی منتظرته .
خدا منو ببخشه که چقدر بهش اعتراض کردم ، چقدر کفر گفتم واسه انجام یه کاری ، چقد آبروم تو خطر افتاد ، با گریه و التماس از خدا خواستم واسم یه کاری کنه ، توسل کردم به اماما ولی همون موقع نشد... شکستم خیلی بد... ولی بعدش طوری بلندم کرد که فکرشم نکنی...