2777
2789

مارک شوینده های خوبی که استفاده کردم:

مایع لباسشویی سفیدکننده پرده و البسه سفید تاپ

جرم گیر دسشویی و ژل گاز پاکن تیرک 

مایع لباسشویی تست(اینسری دورتو خریدم نمیدونم خوبه یانه) 

مایع ظرفشویی دورتو و پریل 

مشکین تاژ پرسیل 

نرم کننده لباس پرسیل (برای لباس هایی که پرز میگیره) 

اسپری شیرآلات رافونه 

ماشین لباسشویی رو چجوری جرم گیری کنم؟

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه فیلت ر هود چی خوبه ؟

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

سیف کرمی برای چربی زدایی کابینت و در و پنجره و کاشی عالیه

شیرآلات و هم برق میندازه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
سیف کرمی برای چربی زدایی کابینت و در و پنجره و کاشی عالیه شیرآلات و هم برق میندازه

جدی من سیف چندبار گرفتم بوش اذیتم میکنه این بدون گازه؟ ژل تیرک هم امتحان کن عالیه چربی ها رو میشوره حتی چربی های قدیمی

خمیر دندون لک روی دیوار گچی رو تا حدی میبره مثل لک رژ خط چشم یا مداد رنگی

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست

من از ژل دامستوس راضیم 

اینجا تعریف سیف قرمز رو میکنند اما به جز بوی تند من ازش اثری ندیدم اصلا خاصیت تمیز کنندگی نداشت مثلا سینکم چون گرانیتی هست رنگ گرفته بود با سیف قرمز زدم هیچ آوری نداشت با دامستوس شستم تمیز شد