2777
2789
عنوان

عکسمم تو برففف

470 بازدید | 36 پست

تا عکسمو میزارم

این جریان عکس گرفتنمو بخونید 🫶🏻

چند تا تاپیک قبلمو ک بخونید متوجه میشید چرا الان باهاش قهرم

یه ماه پیش ک برف اومد با دوست متاهلم رفتیم بیرون

از هفته قبل برنامه ریزی کردم تو برف کلی عکس و چالشای باحال بریم

به خودشم گفته بودم

بعد روزی ک خواستیم بریم بیرون

لباسمم باهاس ست کردم کلی به خودم رسیدم ک تو عکسامون قشنگ بیوفتیم

بعد ک رفتیم

تا اومدم بهش بگم بیا بریم عکس بگیریم رفت گرفت دراز کشید

در صورتی ک چند دقیقه بعدش میخواستم برگردیم

منم فقط رفتم تو خودمو هیچی نگفتم

بعد قشنگ تو همون فاصله ۱۵ دقیقه ای ک شوهرم دراز کشیده بود

دوستم با شوهرش رفت کلی عکسا قشنگ گرفت

بعد از اون روز کلی حسرت برف تو دلم موند

کلی دعا کردم برف بیاد بازم

چون ک شهر ما حدود ۱۵ ساله برف نیومده

این برفی هم ک ماه پیش اومده بود خیلی ناچیز و به درد نخور بود

خلاصه ک از دیروز یه برفی اومد ک اصلا شهر ماتا خالا به خودش ندیده بود

منم با اینکه باید خوشحال باشم ک خدا دعامو شنید

ولی خیلی ناراحتم ک دقیقا تایمی برف اومد ک با شوهرم قهرم و نمیتونیم باهم وقت بگذرونیم

حالا تاپیک (لیلی و مجنون ) منو بخونید متوجه میشبد ک این قهر لازم بوده ک باشه

خلاصه م دیشب  لباس زمستونیم رو گذاشتم

چند تا مدل عکاسی پیدا کردم

یه پایه عکاسی هم خریدم ک نیاز نباشه ک کسی ازم عکس بگیره

و امروز خیلی عکسا قشنگ گرفتم خودم تنها  😍

خوب کو عکسا

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم ...‌مگر دشمن کند این ها که من باجان خود کردم .‌‌‌‌....طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری ...... غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم 💔💔💔 ‌هر کسی لیاقت خودشو خودش تعیین میکنه:)من همون دختریم که حتی اگه ببازم جوری رفتار میکنم به بردت شک کنی ✌️✌️✌️✌️ اینکه درخواست دوستی قبول نمی کنم حتی شما دوست عزیز 🙏🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گذاشتی لایک کن

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...