2777
2789

چرا دعاتون رو از من دریغ میکنین 😭😭

ازتون خواهش میکنم برای مشکلم شما دعا کنین شاید شما قلبتون پاک تره

میخوام برام حتی شده یه صلوات بفرستین هدیه بدین به شهید ابراهیم هادی که ایشون واسطه من پیش خدا بشن برای حل مشکلم😭😭😭😭

امروز بدجور محتاج دعاتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورت نشه من همیشه واسه نی نی سایتی ها دعا میکنم .همیشه از خدا میخوام خدا حاجتشون را بده .فاتحه هم خوندنی به یاد اموات نی نی سایت فاتحه میفرستم ..چون خودم توی نی نی سایت خیلی التماس دعا گفتم .به نیتت 

۴ قل و آیت الکرسی میخونم

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..