2777
2789
عنوان

ژل لب

51 بازدید | 8 پست

خانوما کیا ژل لب زدن؟

ببینید از۸۰۰هزار هس تا ۳/۴میلیون

به نظرتون پیش دکتر بزنیم با هزینه زیاد

یا کلینیک های زیبایی اشکالی نداره؟

تجربه ای دارین؟

چن بار ترمیم رفتین ثابت مونده؟

برا آزمون های استخدامی مورد میگیرن؟

بنظرم پیش دکتر بری حتی اگه ارزونترین ژل بزنی بهتره چون خیلی از ارایشگرا لب رو حالتی که میخای درنمیارن بدتر از این لب اردکی میزنن با اینکه دوبار زدمو وبهر دو تأکید کردم اردکی نشه ولی...

بنظرم پیش دکتر بری حتی اگه ارزونترین ژل بزنی بهتره چون خیلی از ارایشگرا لب رو حالتی که میخای درنمیار ...

من چون کلا شانسم بده میترسم بیرون بزنم لبم. بافتش خراب بشه

دوستم  بعده سع بار تزریق  الان ثابت مونده دیگه

نمیدونم چرا میگف  ژل دکترا ماندگاری خوبی نداره

دوسال پیش۳میلیون داده بود گف زودی جذب شد

خیلی دوس دارم یکی دوبار بزنم میترسم فقط آسیب ببینم نمیدونم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون کلا شانسم بده میترسم بیرون بزنم لبم. بافتش خراب بشه دوستم  بعده سع بار تزریق  الان ...

ژل گرون زود جذب میشه ولی اودری ودرموفیل و دن بی میمونه من یبار زدم بار دوم ترمیم الان یه سال گذشته فقط میخام بره که یجای خوب برم بزنم اصلا تکون نمیخوره

ژل گرون زود جذب میشه ولی اودری ودرموفیل و دن بی میمونه من یبار زدم بار دوم ترمیم الان یه سال گذشته ف ...

پس مارک  اودری. و درموفیل و دن بی هم خوبه هم ملندگاری داره؟درست نوشتی؟

ممنون عزیزم

تصمیم  گرفتم پیش دکتر برم،اما بعده۱۳میرم

که گیر فامیل های فضول نیفتم

ولی شدیدا زده به سرم خخخ