2777
2789
عزیزم لطفا بیا سوال منو جواب بده یکم از خصوصیات شوهرم بگو برای اینکه مطمئن بشم حست درسته و بگو شوهرم ...

خب شما ک از حسم‌مطمئن نیستی سوال نپرس چون جواب همچین سوالاتی رو نمیدم جواب کسایی ک ب حسم مشکوک هستن رو هم اصن نمیدم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما ک از حسم‌مطمئن نیستی سوال نپرس چون جواب همچین سوالاتی رو نمیدم جواب کسایی ک ب حسم مشکوک هستن ...

سلام عزیزم شما حستون خیلی درسته میشه بهم بگین چرا نرم ببینمش.. پشیمون میشه.. خودش میاد برمیگرده؟ @شاباله‍ 

سلام عزیزم شما حستون خیلی درسته میشه بهم بگین چرا نرم ببینمش.. پشیمون میشه.. خودش میاد برمیگرده؟ ...

گفتم نرو خب نرو

خوب نیس بری

فعلا نرو نبینش

اگر خوب بود میگفتم حتما برو

ولی گفتم نرو ینی نرو چیز دیگه ای نمیتونم بگم

دوست عزیز لطفا  به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
هنوز شما دو نفر توی دو خط موازی هستین اما کم کم ب هم‌نزدیک میشین ب این روزی نه یکم زمان میبره تا ب ه ...

برای منم میگی که بهم پیام میده یا نه ؟ دوستم داره اصلا؟ کی بهم پیام میدا

گفتم نرو خب نرو خوب نیس بری فعلا نرو نبینش اگر خوب بود میگفتم حتما برو ولی گفتم نرو ینی نرو چیز ...

میشه بگی جنسیت بچم چیه ممنون🌹

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼