2777
2789

میخوایم یکم خونرو تغییر بدیم کابینتارو عوض کنیم آخه خیلی قدیمیه و خیلی کمه،از چند ماه پیش به شوهرم گفته بودم و راضیش کرده بودم.

حالا برا پولش یکمی به مشکل خوردیم کلی سرم غر میزنه و با منت میگه از مامانم پول میگیرم منم چون دلم نمی‌خواد منت بزارن گفتم نمیخاد پولش چیزی نیس یه تیکه از طلاهامو میفروشم.

حالا هی مامانش زنگش میزنه به سرش غر غر می‌کنه که الان وقت این کارانیس پولاتو پس انداز کن کی گفته کابینت خونت خیلیم خوبه.

پدر شوهرم میگه درست کنین میام خودم خراب میکنم.

امروز شوهرم به سر همین موضوع کلی جر و بحث کرد با من.

من باید چیکار کنم؟ قیدشو بزنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا چه پر رو،چقده رو میدین

شوهرم من خیلی به دهن مامانش نگا می‌کنه

هیچیم نمیتونم بگم تا چیز بگم میگه کمکم میکنن.

آخه از نظر مالی هواشو دارن وضشون خوبه اما فقط برا کارای خودش ینی بخاد خرج من بکنه منت میزارن.

اگه میتونی قیدشو نزن ولی با لج و بحث هم نگو بهش

طلا نفروش برو از اون مغازه ها یا شرکتایی که طلا گرو میزارن و ماهیانه پول میدن

یا صندوق خونگی راه بنداز

اگه الان صبر کنی روز به روز گرون تر میشه هرچیزی رو امروز بخری خیلی بهتر از فرداس

اگه میتونی قیدشو نزن ولی با لج و بحث هم نگو بهش طلا نفروش برو از اون مغازه ها یا شرکتایی که طلا گرو ...

مرسی عزیزم از نظرت♥️

اما وقت قرعه خونگی ندارم آخه یماه دیگه عیده

ازین شرکتاام نمیدونم شهر ما داره یا ن