2777
2789
عنوان

این تاپیک مال من نیست

733 بازدید | 44 پست

یه تاپیکی تو تبادل نظرهای ایجاد شده توسط من موجوده که مال من نیست 

اسمش" پشت درهای بسته" 

توپ هر کی اشتباهی افتاده تو.حیاط ما بیاد برش دار

بعد این داستان چیه نوشته در ایجاد موضوع دقت کنید بعدش امکان حذف و ویرایش وجود ندارد؟؟ خوب حالا من تکلیفم با این تاپیک معلوم.شد خواستم پاکش کنم چی؟

نیمه خصوصی یعنی چی؟مگه قبلا کاربران غیر عضو میتونستن پست بذارن؟ 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

تاپیک کی را برداشتی 😁😁😁 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

نیمه خصوصی خوبه کسانی که جدید. عضو میشند چون لیست  دوستاشون خالی اگر. تاپیکشون نیمه خصوصی بشه. میتوانند. با خودشون چت کنند. 😀😀😀

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

چه وضعی شده.  

پستام کو این همه زحمت کشیدم چند سال تو سایت حرف زدم...همش شد باد هوا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

خوب تو.توضیحاتش ننوشته دوستا میتونن نظر بدن نوشته کاربران غیر عضو...اگر منظورشون اونه مثل آدم بنویسن لیست دوستان میتونن نظر بدن دیگه

منم دسکتاپش کردم مرسی گفتی اندکی قابل تحمل تر شد