2777
2789

خانوما به نظرم بهتره جاى اینکه همش موج منفى بدیم و اه و پیف کنیم و سایتو تهدید کنیم که نمیایم و کاربرا کم میشن پیشنهادامونو بدیم براى بهتر شدن سایت 

پیشنهاداى من فعلا ایناست 

شما هم بیاین اضافه کنید 

-قابلیت به روز رسانى اضافه بشه
-رنگ سایت به یه رنگ شادتر تغییر کنه
-فونت ها کوچیکتر بشه
-اندازه ى پست ها کوچیکتر بشه
-حد فاصل بین پست ها واضح تر باشه
-قابلیت دسترسى به جدیدترین تاپیک ها راحت تر باشه و همه رو بشه تو یه صفحه دید

حواست باشه!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکها در. اعلانها نشون داده نشه 

پیامهای خصوصی قبلی قابل دسترسی بشه 

دوباره موارد. سنجاق شده به صورت متفاوت از. موضوعات عادی نمایش داده بشه 

به روز. رسانی اضافه بشه 

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘
  • اسامی درست بشن
  • تاپیک هاق قبلی همه لود بشن دوباره
  • جدیدترین تبادل نظرها طبق تاریخ دسته بندی بشن
  • نشون داده بشه کیا پستا رو لایک کردن
  • تعداد آنلاینا هم معلوم بشه
بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

برو تو نینی سایت من

سه تا خط هست سمت چپ بالا اونو بزن

برو تو تنظیمات

آخریش امضا منه

اونجا ادیت کن امضاتو

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

من سعی کردم امضا فعلا حذف نمیشه میزنه خطای سرور

امیدوارم همه دوستانم در. نهایت سلامتی به سرببرند. و. نهایت ارزوم دعا برای  تک تک افراده چه انانی که دوستم داشتند که کسانی که من را مسول ناکامیهاشون میدونستند و. با نفرت ازم یاد. میکردند خدا نگهدارتون 😘😘

موافقم با همشون

شمارو نمیدونم من باید مرتب مرحله ورود به سایت رو انجام بدم وارد تاپیکها بصم. مرورگر خاصی داشتم که سایت روی اون ارور میده خیلی بده این. 

حداقل 10تا تاپیک آخر که زده شد قابل دیدن باشه من هنوز هم نظم تاپیکها رو متوجه نشدم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

گزینه لایک در بالا حذف و در عوض کنار هر پست گزینه لایک و دیسلایک قرار بگیره. و به جای نوتیفیکیشن، کاربرایی که لایک یا دیسلایک کردن با کلیک نشون داده بشه

هر کودکی با این پیام بدنیا می آید که خدا هنوز از انسان نومید نیست..../تاگور

امضا باید بکل حذف بشه. امضا تو این پوشش جدید خیلی اضافی و دست و پاگیره. قابلیت امضا بکل حذف بشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀