2777
2789
عنوان

گاز گرفتن سگ

626 بازدید | 23 پست

اگر سگ از روی شلوار بچه رو گاز بگیره و پای بچه زخم نشه شلوارش هم پاره نشده ولی پاش کبود شده باید آمپول کزاز بزنیم به بچه یا نمیخواد؟

تعداد رای : 4
نظرسنجی
در چه صورت برای گاز گرفتی سگ کزاز میزنن؟
0
0%
۱
3
75%
۱
1
25%
۰۱
0
0%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو مرکز بهداشت خدایی نکرده اگه سگ هار باشه و گاز بگیره واکسن نزنی نتیجش جای جبران نداره مرگه

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

دخترخالم تو خونشون سگ دارن سگ پسرش رو گاز گرفت پسرش مریضی هاری گرفت رفت آمپول زد بچه خوب شد  ب ...

عززیزم مریضی هاری بگیره خوب نمیشه،قبل از اینکه مریضی شروع بشه باید واکسن زده بشه،تو دنیافقط دوسه نفر از هاری نجات کردن که هنوز کسی براش جوابی پیدا نکرده و معجزه بوده

ای ایران ای مرز پر گهر ای خاکت سر چشمه هنر،🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷وقتی تو یه تاپیک باهات دعوا کردم تاپیک بعدی دیدی چقدر خوب و شوخ دارم باهات برخورد میکنم بدان و آگاه باش من اسم کاربری ها یادم نمی‌مونه،مرگ بر امریکا،مرگ بر اسراییل،زنده باد پاینده باد رهبر عزیزم سید علی خامنه ای🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷

اصلا نمی فهمم حیوونی که گاز گرفتن تو ذاتشه چرا باید تو خونه و زندگی آدم باشه. ببیین اون بچه چقدر ترسیده و استرس بهش وارد شده. مدتها اثر روحی تو ذهن بچه می مونه.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)