یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
لایک نکید لوطفا. از دلان عالم هر که را دیدم غمی دارد ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد... زیبا امد زیبا شوی... درجام می مینا شوی... طوفان که سهله دریا شوی دیگر نمیخواهم تو را... املام بیثطه... با غرور میگم تاجی ام💙🔥
والله دوره خودمون تا زانو برف بود تعطیل نمیکردن اگه هم تعطیل بود اعلام نمیشد میرفتیم میدیدیم در مدرسه بسته است برمیگشتیم کلی هم با دوستامون تو راه برگشت برف بازی میکردیم بخاطره یه ذره برف چه تعطیلی آخه همین جوری از درسا عقبن
به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده. ولی در زمان خودش...
صبح رادیو داشت می گفت اصفهان خیلی برف اومده و تردد خیلی مشکله و مردم از اینکه مدارس تعطیل نیستن خیلی شاکی هستن.... البته من تهرانم از رادیو جوان گوش دادم
والله دوره خودمون تا زانو برف بود تعطیل نمیکردن اگه هم تعطیل بود اعلام نمیشد میرفتیم میدیدیم در مدر ...
الان فرق کرده بچه ها سوسل ترند. شال کلاه دستکش هم نمیپوشن ما قدیما هر چی بهمون میدادن میپوشیدیم. یه هل به هم بدن راحت دست پا میشکنه. قدیما بچه ها انقد شیطون نبودن