2777
2789

شب موقع خواب خوب بود الان یدفعه با سرفه ش بیدار شدم خواست بالا بیاره حالت تهوع بهش دست داد بعد دیدم یدفعه داغ کرد

وای خدا چیکار کنم   اومدم تبشو بگیرم دیدم باطی تب سنج تموم شده یکم استامینوفن دادم الانم پاشویه میکنم 

نترس این ویردسی رو گرفته ک همه میگیرن انشالا زودتر تموم میشه همه گیری این ویروسم

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نترس این ویردسی رو گرفته ک همه میگیرن انشالا زودتر تموم میشه همه گیری این ویروسم

بخدا خواب از سرم پریده حالم واقعا بده 

علائم این ویروس چیه

بچه من ۳سالشه سیستم ایمنیشم خیلی ضعیفه 

بخدا خواب از سرم پریده حالم واقعا بده  علائم این ویروس چیه بچه من ۳سالشه سیستم ایمنیشم خیلی ض ...

علائم سرماخوردگی آنفولانزا همین سرفه تهوع استفراغ گلودرد بی حالی بی اشتهایی ایناست. انشالله زود خوب میشه. دیدی علائم داره بیشتر میشه نوبت دکتر بگیر صبح که ببری دکتر که بدتر نشه. 

بدبختی باطری تب سنج تموم شده موندم چ کنم همش پاشویه میکنم

با بوس میتونی حس کنی تبش را، نگران تب سنج نباش.

استامینوفن یا برفن به اندازه نصف وزنش هر ۴ ساعت بهش بده

شربت آندسترون ضد تهوع اگر داری یک قاشق مربا خوری سر خالی بده ۲میل

بیماریش حدودا ۲تا۳هفته طول میکشه

۳تا۴روز هم تب داره

بخدا خواب از سرم پریده حالم واقعا بده  علائم این ویروس چیه بچه من ۳سالشه سیستم ایمنیشم خیلی ض ...

مواد غذایی و میوه های که مقوی هستن مخصوصا که ویتامین سی دارن بهش زیاد بده سیستم ایمنی بدنش قوی بشه. 

عزیزم میشه یکم از علائم مریضی بگی

والا همین الان دخترم اومد .پیشم داغه  داع 

ولی کلا حالت تهوع تب مقاوم بعصی اسحال و استفراغ خودمم از سرفه دارم خفه میگم تو هر کی یه چیز بیشتره فعلا پسرم بهتر شده