2777
2789
عنوان

پاک کردن حافظه..

156 بازدید | 10 پست

بچه ها راهی سراغ دارید برای پاک شدن کامل حافظه؟؟یعنی گذشته رو فراموش کنم؟   

با هیپنوتیزم میشه به نظرتون؟؟

خیلی دارم عذاب میکشم بخدا.وسط خنده و خوشی یادم میوفته بغض خفم میکنه انگار میوفتم ته چاه تاریک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنار نیومدی، نپذیرفتی هنوز...  نمیتونی از تراپیست یا روانشناس کمک بگیری؟

کنار اومدم میدونی مثل چیه؟مثل جای زخمه بعد سال ها هم میبینیش یاد اون زخمو ماجراش میوفتی....خیلی سختمه.خیلی درد داره بااینکه .جبران دارن میشن باز داغونم

به این فکر کن مشکلات جدید تری و اتفاقات بدنری واست نیفتاده بعد ناخودآگله اونارو فراموش میکنی 

من انقدر مسائل بد برام پیش اومد که روزایی رو فراموش کردم که فکرشم نمیکردم از یادم بره 

الان با تاپیک شما یادم افتاد !

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
به این فکر کن مشکلات جدید تری و اتفاقات بدنری واست نیفتاده بعد ناخودآگله اونارو فراموش میکنی  ...

میدونم چی میگی ولی ببین خودتم میگی باز یادت افتاد...بخدا حاضرم نصف عمرمو بدم ولی با ذهن صاف زندگی کنم..حداقل بتونم 

میدونم چی میگی ولی ببین خودتم میگی باز یادت افتاد...بخدا حاضرم نصف عمرمو بدم ولی با ذهن صاف زندگی کن ...

ببین یادم افتاد 

اما آزارم نداد🙃

اتفاقات کمی نبوده ها اما این جدید ترا بدتره 

بعدش بدتر خوردم 

ببین یادم افتاد  اما آزارم نداد🙃  اتفاقات کمی نبوده ها اما این جدید ترا بدتره  بع ...

ایشالله خدا کمکت کنه😞واسه من بهتر شده همه چی و خداروشکر مشکلی ندارم ولی اون اتفاقات و زجرا باعث شد یه ادم دیگه بشم ..باعث شد مریض بشم.افسرده شم.دلم واسه خودم تنگ شده نمیتونم برگردم این بیشتر عذابم میده.تمام تلاش و سعیمو کردم و میکنم ولی یه چیز کوچیک میشه باز.....

ایشالله خدا کمکت کنه😞واسه من بهتر شده همه چی و خداروشکر مشکلی ندارم ولی اون اتفاقات و زجرا باعث شد ...

ممنون از دعات 

ببین خدارو شکر کن الان مشکلی نداری 

واقعا میگم 

سعی کن به نکات مثبت فکر کنی