مهربونم۹۹۹ مدیر عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 700 عنوان کسی بوده بینیش گوشتی باشه وباعمل کوچیک شده باشه | مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 23 پست باعمل قشنگ شده؟میترسم هزینه کنم وتغییری نکنم..بگین لطفا نظراتونو ممنونم هرچیز که درجستن آنی،آنی....خدایاشکرت بابت همه داشته هام.خیلی دوست دارم عزیزترینم 1402/12/07 | 02:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 منم دکترم گفته نبمرخ عالی میشه ولی از روبرو ممکنه هنوز گوشتی باشه پیج کل دکترای شهرتونو نگاه کن ببین کدوما بهتر ا بقیه عمل کردن برو پیش اون صدرصد بیشتر فرم بینیت تغییرمیکنههرچندمیگن بینی گوشتی تا دوسال فرم اصلیشو پیدانمیکنهکی حوصله داره تا دوسال صبرکنه😐💔 متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1589 بنظرت مماغ من خوب عمل شده؟ سه شنبه میخوام برم دکترمو پاره کنم ا جلو خیلی بد عملش کرده هنو پره های ... یکم صبر کن ورم داری خودت طبیعی خواستی؟ یکم سربالا میگفتی کنه
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 اگه تنفست مشکل داره ک پارش کن ولی فرمش قشنگه ا نیمرخ خوبهولی ا روبه رو همه میگن تغییرنکردی بینیت همونه🥲 متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 یکم صبر کن ورم داری خودت طبیعی خواستی؟ یکم سربالا میگفتی کنه من بی نهایت بینیم ورم داره وتیرمیکشه وخیلی وقتام یهویی میفته ب خون ریزیدستیار دکترم م یگفت ورمت اصن طبیعی نیست حتنا برو پیش خوده دکتر بینیتونشون بدهولی بخاطر این ک دکترم شهردیگست نرفتم بلاخره ک سه ماه شش روزمه میخوام برم🥲 متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1589 من بی نهایت بینیم ورم داره وتیرمیکشه وخیلی وقتام یهویی میفته ب خون ریزی دستیار دکترم م یگفت ورمت&nb ... خب هوا بهتر شد سوار اتوبوس شو برو خودت خیلی دوره؟
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 یکم صبر کن ورم داری خودت طبیعی خواستی؟ یکم سربالا میگفتی کنه من عاشق بینی فانتزیمولی جوگیر شدم بخاطر حرف مامانمو رلم طبیعی عمل کردمالانم بخاطراین میرم پیشش ک اگ تا سر شش ماه بینیم اونجوری ک نخواستم نشد واسم ترمیمش کنه وگرنه دردوخون ریزی این چیزا برام مهم نیست😑 متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
heyranm عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 13644 خب هوا بهتر شد سوار اتوبوس شو برو خودت خیلی دوره؟ ماشین داریماندازه یک روز دوره ولی جادش بشدت خرابه بخاطر دست انداز همش مماغم درد میگیره🦦 متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1589 من عاشق بینی فانتزیم ولی جوگیر شدم بخاطر حرف مامانمو رلم طبیعی عمل کردم الانم بخاطراین میرم ... اگه ترمیم لازم بودی سربالا کن تا تغییر کنی الان انگار بینی خودتو آنزیم زدی آنزیم هم کوچیک میکنه
hpanahhhh عضویت: 1402/11/30 تعداد پست: 1589 ماشین داریم اندازه یک روز دوره ولی جادش بشدت خرابه بخاطر دست انداز همش مماغم درد میگیره🦦 خب شاید همین راهی که برگشتی بینیتو خراب کرده حداقل سه شب تو همون شهر هتلی جایی میگرفتید