2777
2789
عنوان

خانوما کی مثل ما انقدر تنهان

367 بازدید | 52 پست

کلا خانواده کم جمعیتی هستم یه برادر دارم اونم دو ساله قهره به خاطر اینکه تلفنش جواب ندادم مشغول بچه مریض بودم هرکار کروم آشتی نکرد 

خانواده همسرم ۴ ساله با شوهرم کلا قهرن سر اون پسرشون و سر خیلی ماجرای دیگه که طولانیه

الان آخر هفته ها که میشه آنقدر دلم برای بچه هام میسوزه نه جایی میریم نه چیزی

امروزم دوستم دلمو شکوند رفته بودم خونه شون گفتم ماشالله تو همیشه خونت تمیزه مال من اکثرا بچه ها بهم میریزن 

گفت آخه خونه تو کسی نمیاد من باید تمیز باشم یهو خانواده شورم میان یهو مهمون نیاد

دخترم ۸ سالشه آنقدر یه جوری نگام کرد خودمم بغضم گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر خونه به فنا نمیره مهمون نابود میکنه خونرو

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

منم مث شمام🥲🥲🥲🥲نمیدونمم چیکار کنم من حتی اون ی نفر دوستم ندارم

من برام مهم نیست باورت میشه ۰ون از بچگی اینجوری بزرگ شدم کلا تنهایی عادت دارم

ولی خدا شاهده دلم فقط برای بچه هام میسوزه

هی بقیه میبینند

میدونی چیه شاید خدا ی چیزی دیده که قهری من خودم جونم به خاله هام و داییام وصل بود مامانم خیلی بهشون کمک میکرد و پول قرض میداد مامانم که جداشد دیگه پولی نداشت از این رو به اون رو شدن من عقدم بهم خورد سره حرف شوهرخالم هیچکس جواب تلفنم نمیداد خونشون منو راه نمیدادن چون شوهرم رفیقه شوهرخالم بود خیلی منو تحت فشار گذاشتن دوباره که عقد کردم ایناام رفت و امدشون بامن شروع کردن من اولین نوه بودم هیچکس بهم کادو نداد فقط پاگشا کردن اونم درحد۳۰۰تومن پول و ی ظرف کادو دادن دیدن من بدون جهیزیه ازدواج کردم هیچی ب هیچی ولی سره خاله کوچیکم همون شوهرخالم همه رو مجبور کرد۷/۸سال پیش سکه بدن

من برام مهم نیست باورت میشه ۰ون از بچگی اینجوری بزرگ شدم کلا تنهایی عادت دارم ولی خدا شاهده دلم فقط ...

برا من مهمه من بلد نیستم ارتباط صمیمی بگیرم با کسی

کسیم سمتم نمیاد نچسب نیستما ارتباط دارم ولی صمیمی اصلاااا کسی نیست همه میگن بچه مثبتی الی بلی

الان دخترم انقد با خودش بازی کرد تا خوابید

رفتم بالا سرش انقد گریه کردم برای بی کسیش

خانواده همسرم کم جمعیت و وسواس هستن منم نمیرم خونشون

خانواده خودمم که دورن بهم

خیلی حس بدیه خیلی کاش بچه نمیاوردم

ادم خودش میتونه تحمل کنه تنهایی رو ولی دلش میخواد بچش با بچه بازی کنه

من و شوهرم و پدر مادرش .تمااام

شوهرم تک پسره . با فامیلاشون رفت امد انچنان نداریم . من خونه پدر مادرشم نمیرم گاهی مادرش میاد فضولی میکنه میره😆 کلا من عاشق تنهاییم .چیه رفت و امد و مهمونی . همش باید خونه ت مرتب باشه .ول کن بابا 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن