2777
2789
عنوان

نی نی سایت جدید مبارک

99 بازدید | 55 پست

اقا شلام من یکم قاطی کردم اما یاد میگیریم

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

بیاین بگین از چیش خوشتون اومد از چیش بدتون اومد

زن و شوهر باید مثل خیار و گوجه باشن تو سالاد شیرازی در عین حالی که هیچ شباهتی با هم ندارن زندگی خوشمزه ای رو درست کنن...

مثلا من ازینکه هی باید کلمه خواندن رو اخر هر پست تایید کنم حرصم میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلی خیلی بهتر بود

ﺍﺳﺘﮑﺎﻥ ﭼﺎﯼ ﺭﺍ ﺑﻪ شکرانه ﻧﻔﺲ ﮐﺸﯿﺪﻧﺖ ﺑﻨﻮﺵ، ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺯﻧﺪگی ﺭﺍ ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﺑﮕﺬﺍﺭﯼ، پایان آدمیزاد،نه رفتن یار است،نه تنهایی، آدمی آن هنگام تمام میشود که دلش پیرمیشود

خودش انگار به روز رسانی نمیشه خودمون باید به روزش کنیم

افتضاحه چی چی مبارک اول از این ایموجیهای مسخره اش دوم اصلا ادم گم میشه یه عالمه راه رو باید بری تا برسی به موضوعات ته صفحه معلوم نیس چی به چیه هی باید خواندم خواندم رو هم تایید کنی یه نظر میذاری انگار بمب اتم ازمایش کردی هی مینویسه پست با موفقیت ثبت شد!گند زدن به سایت

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

فونتش بزرگه رنگش سبزه امصاها کورت میکنه تبادل نظرو موضوعات معلوم نیس

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

اه همه چی بزرگه

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.

وای چرا سر هر پست اولش باید تصویر امنیتی بنویسیم اخرشم کلمه خواندن و تایید کنیم

اه این چیه دیگه برا شماهم اینجوریه؟

تعدا پستام چه کم شده

گدایان بهر ِ روزی طفل خود را کور میخواهندطبیبان جملگی خلق را رنجور میخواهند ...گمانم مرده شویان راضـی‌ند بـر مُـردن مـردم بنازم مطربان کاین خلق را مسرور میخواهند.