2777
2789

درست یا اشتباه دوران خوبیو باهاش داشتم البته درکنار بحثو جدل هم زیاد بود همه میگن دیونم عاشق چیه اون شدم ادم نرمالی نیس نمیدونم اما من حتی اون هیچی بودنشو اون نرمال نبودنشو هم دوس دارم اما ازش گذشتم دوسش دارم اما تمومش کردم چون توان ادامه دادن و جنگیدن نداشتم اونم هیچ حرکتی نمیزد فقط منتظر من بود من فلان کنم بهمان کنم گذشتم ازت امیدوارم گذشته باشم البته..میدونم اینده بی تو وقتی خبری ازت بشنوم یا ببینمت ی حسرت تو دلم همیشه هس بچتو ک ببینم..شاید خشبخت شم اما میدونم حسرت میمونی..مگه میشه ادم ی دورانو ک با عشق گذرونده باشه فراموش کنه مگه من رباطم؟همه میگن تو لیاقت منو نداری ای کاش ثابت میکردی ب اون همه من حتی بدیتو زشتیتو هم دوس داشتم همتون کاری باهام کردین ک خستم همه اطرافیانم خستم کردن تو بیشتر دیگ هیچ کاری نمیخام بکنم میسپرم ب دست سرنوشت

بهت تبریک میگم 

گذشتن امروزت یعنی  اینکه در آینده قرار نیست تحقیر بشی 

کاش منم اینکارو میکردم به این روز نمیوفتادم 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهت تبریک میگم  گذشتن امروزت یعنی  اینکه در آینده قرار نیست تحقیر بشی  کاش منم اینک ...

میدونی دست ادم نیس خودتو سرزنش نکن حداقل حسرت نداری من حال الانمو گفتم معلوم نیس فردا بخوامچیکار کنم ..

میدونی دست ادم نیس خودتو سرزنش نکن حداقل حسرت نداری من حال الانمو گفتم معلوم نیس فردا بخوامچیکار کنم ...

از کجا می‌دونی حسرت ندارم 

آره اگه باهاش ازدواج نمی‌کردم حسرت برام میموند احتمالا 

ولی الانم حسرت دارم از ی جنس دیگه همراه با کلی تحقیر و اتفاق بد و تجربه تلخ جدایی 💔

امیدوارم شما بهترین تصمیم زندگیتو گرفته باشی 

بهم بگو حکمش چیه اون ی نفر که خوشبینیمو به همه کشت؟ مگه میشه !؟ دیگه مگه میشه باز اون آدم همیشه شد!!؟💔
از کجا می‌دونی حسرت ندارم  آره اگه باهاش ازدواج نمی‌کردم حسرت برام میموند احتمالا  ولی ا ...

ممنون عزیزم همچنین انشاالله توهم حالت خوب شه و شرایطت زندگیت بهتر شه😍