2777
2789
عنوان

با خواهرم و مامانم مادرشوهر و خواهرشوهرم فحش دادم شوهرم شنود کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 73 پست
مگه چی گفتی دخترر😯 حرفش به جایی نمیرسه چون کارش از پایه و اساس اشتباهه،اکثر خانمها با مادر و خواهر ...

مادرشوهرم جادوگره دعا میگیره خواهرشوهرم هرزس واقعی ی زمانی پشت من خیلی حرفا زدن منم این حرفا رو با خواهرم زدم ، گفتم میخوام جدا شم اخه نمیذاره برم خونه مامانم خیلی روم فشاره بداخلاقه منو چند باری زده مامانم اومد و مامانشو کلی فحش داد میگه چرا اینکار و کرده بخاطر اینا میگه از مامان و خواهرت شکایت میکنم ک تو زندگیم دخالت کردن و چرت و پرت

خدایا خودت میدونی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چندروزبزابگذره آتیشش بخوابه بعدازدلش دربیارالبته مشخصه آدم باسیاستیه

از این قضیه دوماهه میگذره اروم نشده بدترم شده میگه هرچی حرف زدی جلو خودم بگو ک چیا گفتی بعدم مث داداشم میخواد رابطم با خواهرم قطع کنه

خدایا خودت میدونی....
خیلی میگم اصلا اعجوبس ادم کینه ای و بداخلاق 

خب زمان میبره 

شما خودت هم جای ایشون بودی ناراحت میشدی 

سعی کن بیشتر سکوت کنی  یه مدت بیشتر به حرفش گوش بدی  باب دلش رفتار کنی انشالله کم کم درست میشه 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
نکنه داره مدرک جمع میکنه ازت...مراقب باش،حتی تودعواهاتون

ازش برمیاد بهش میگم من خر بودم اون زمان منو میزدی نرفتم شکایت کنم ازت ، ی بار سرم شکست ی بار دماغم شکست میگه میکردی خب 

خدایا خودت میدونی....
خب زمان میبره  شما خودت هم جای ایشون بودی ناراحت میشدی  سعی کن بیشتر سکوت کنی  یه م ...

من این حرفا رو از خانوادش شنیدم ن از خودش ، ولی نمیذاره هیچ کاری کنم انگار زندانی ام خونه مامانم نمیداره برم خیلی دلم پره ازش 

خدایا خودت میدونی....
مادرشوهرم جادوگره دعا میگیره خواهرشوهرم هرزس واقعی ی زمانی پشت من خیلی حرفا زدن منم این حرفا رو با خ ...

چقدر مشکلات خواهر،خدا خودش برات بهترینها رو بسازه،باید بشینی اساسی فکر کنی،دنبال راه حل باشی

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
چقدر مشکلات خواهر،خدا خودش برات بهترینها رو بسازه،باید بشینی اساسی فکر کنی،دنبال راه حل باشی

اره عزیزم خیلی کشیدم ازشون هم از خانوادش هم خودش هیچوقت هوای منو نداشته خانوادش واقعا موندم دیگه چیکار کنم . ممنون گلم

خدایا خودت میدونی....
من این حرفا رو از خانوادش شنیدم ن از خودش ، ولی نمیذاره هیچ کاری کنم انگار زندانی ام خونه مامانم نمی ...

آیه ی ۹ سوره ی یس رو زیاد بخون حفظش کن و فوت کن بهش 

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
ازش برمیاد بهش میگم من خر بودم اون زمان منو میزدی نرفتم شکایت کنم ازت ، ی بار سرم شکست ی بار دماغم ش ...

اشتباه کردی به خداتوهم بایدمدرک میگرفتی نگه میداشتی براروزمبادا...مایه نفروداریم توفامیل اینطوره یه بارم خودش وزنش دعواشون شده بودینی دراصل این خودش زنه روعصبی کرده بعدساکت شده زنه هم هرچی ازدهنش درموده به خودش وخانوادش گفته بوداونم صداشوضبط کرده بود،بعدچندماه مرده خیانتش روشد بردصداهای زنه روهمه جاگذاشت وهزااارتاعیب براش تراشیدینی یه جری که به خودش براخیانتش حق میداد!.. خلاصه بعداون بازم آشتی کردن وبهم برگشتن الان زندگی میکنن... 

اشتباه کردی به خداتوهم بایدمدرک میگرفتی نگه میداشتی براروزمبادا...مایه نفروداریم توفامیل اینطوره یه ...

اصلا اون زمانی این حرفا رو میزرم جنون گرفته بودم از دست کاراش اینقد اوضاع روحیم داغون بود خواهر ادم سنگ صبوره منم باهاش حرف میزدم ک این حیوون اومده این کار و کرده، ولی الان نمیدونم باهاش چیکار کنم خسته شدم

خدایا خودت میدونی....