مشکلاتمون خیلیه خانوادش خیلی اذیتم کردن چندین ساله چند ساله بخاطر اختلافش با داداشم نمیذاره برم خونه مامانم ، فک کنم یک ماهی شنود گذاشته خونه هرچی حرف با مامانم و خواهرام زدم شنیده الانم دلش خیلی پره باهام صحبت نمیکنه میگه زندگیمون خراب شد در صورتیکه کلا قضیه مفصله و س سالی هس زندگیمون بهم ریخته بچه دارم ۵ سالشه بخاطر اینکه میدونم لج میکنه و حضانت نمیده موندم باهاش الان چیکار کنم نزدیک عیده هیچ کاری نکرده و نمیذاره بکنم لج کرده چه برای خودم چه خونه فرشام کثیفه خونه تعمیر میخواد چیکارر کنم
مگه چی گفتی دخترر😯 حرفش به جایی نمیرسه چون کارش از پایه و اساس اشتباهه،اکثر خانمها با مادر و خواهر ...
مادرشوهرم جادوگره دعا میگیره خواهرشوهرم هرزس واقعی ی زمانی پشت من خیلی حرفا زدن منم این حرفا رو با خواهرم زدم ، گفتم میخوام جدا شم اخه نمیذاره برم خونه مامانم خیلی روم فشاره بداخلاقه منو چند باری زده مامانم اومد و مامانشو کلی فحش داد میگه چرا اینکار و کرده بخاطر اینا میگه از مامان و خواهرت شکایت میکنم ک تو زندگیم دخالت کردن و چرت و پرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ازش برمیاد بهش میگم من خر بودم اون زمان منو میزدی نرفتم شکایت کنم ازت ، ی بار سرم شکست ی بار دماغم ش ...
اشتباه کردی به خداتوهم بایدمدرک میگرفتی نگه میداشتی براروزمبادا...مایه نفروداریم توفامیل اینطوره یه بارم خودش وزنش دعواشون شده بودینی دراصل این خودش زنه روعصبی کرده بعدساکت شده زنه هم هرچی ازدهنش درموده به خودش وخانوادش گفته بوداونم صداشوضبط کرده بود،بعدچندماه مرده خیانتش روشد بردصداهای زنه روهمه جاگذاشت وهزااارتاعیب براش تراشیدینی یه جری که به خودش براخیانتش حق میداد!.. خلاصه بعداون بازم آشتی کردن وبهم برگشتن الان زندگی میکنن...
اشتباه کردی به خداتوهم بایدمدرک میگرفتی نگه میداشتی براروزمبادا...مایه نفروداریم توفامیل اینطوره یه ...
اصلا اون زمانی این حرفا رو میزرم جنون گرفته بودم از دست کاراش اینقد اوضاع روحیم داغون بود خواهر ادم سنگ صبوره منم باهاش حرف میزدم ک این حیوون اومده این کار و کرده، ولی الان نمیدونم باهاش چیکار کنم خسته شدم