2777
2789
عنوان

رشته انسانی

| مشاهده متن کامل بحث + 431 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاریخ یازدهم انسانی سخت‌ترین هست بین سه سال😬

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
برنامه پادرسو نصب کن بعدش سوالات امتحانی اون درسو ا پادرس بخون بیشک نمره میگیری بیشتر دبیرا ا پادر ...

ما دبیرمون خیلی چیزه اصلا سوال از اینجا ها نمیاره از خودش یه سوالایی در میاره که نمیدونی چه جوابی بدی

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
تاریخ یازدهم انسانی سخت‌ترین هست بین سه سال😬

چندمی؟

به حباب نگران لب یک رود قسم،به همان لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد؛ آنچنانی که فقط خاطر میماند و بس...♥️
چندمی؟

تموم کردم

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
انسانی خیلی سخته خواهر من انسانی بوده میگ خیلی راحته اما پن فک نکنم مث سگ میترسم

انسانی مطالبش زیاده نیاز به مغز بسیار مستحکم داری چون ممکنه منفجر بشه😂

رشتت خوبه منم بیام امسال؟🤣

اگه علاقه داری خوبه 

دوازدهم آسونتر از یازدهمه؟

ریاضی سختتره باید بیشتر تمرین کنی.ادبیات و فنون هم همینطور

جغرافی آسونتر با یکم تاریخ

فلسفه اش که برای اسلامه به شدت سخته من دوست نداشتم اصلا فلسفه اسلامی رو

بعضی از کتابای چرت و پرت هم داره فقط وقتت رو میگیره

انسانی مطالبش زیاده نیاز به مغز بسیار مستحکم داری چون ممکنه منفجر بشه😂

خودمم همین نظر و دارم چون ک اگ بخوام ی چیزی رو حفظ کنم باصدای بلند حفظ میکنم انگار بلند گو قورت دادم 

همین باعث خستگی میشه 

بعد منفجر شدن ی طرف این ک همه فک میکنن راحته هم طرف دیک/:"