2777
2789

سلااااام به همگی..

بچه ها یادتون پارسال یه تاپیکی بود که میگفت اگه دعا یا ارزو یا هر خواسته ای که دارینو کامنت کنین و بنویسین،

و هرکی اونو ببینه براتون دعا کنه ،

و اگه اون دعا کردنا به چهل نفر بفرسه اون حاجت برآورده میشه؟؟؟یادتون اومد؟

به شخصه اون تاپیک هم حس خوبی میده و هم من به خواستم رسیدم.

اگه موافقین بیاین شروع کنیم.همه حاجتتون رو بنویسید و هرکی دعا کرد برامون اون کامنت رو لایک کنه تا متوجه بشیم.به ۴۰ تا لایک یا بیشتر برسه اون دعا به حق همین ماه مبارک شعبان برآورده بشه.

برای حاجتم یه صلوات مهمونم کن. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قلب جنینم تشکیل شده باشه و قلبش قوی بزنه و به سلامتی این بار به دنیا بیاد بعد از دو بار سقطی که داشتم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

مرسی عزیزم از تاپیک خوبت، آرزوم اینه فقط سلامتی برای خودمو خانوادم ، میخوام با روح و جسم سالم خودم بچه هامو بزرگ کنم، اینقدر تو این دو سال حال روحیم داغون بوده که فقط و فقط از خدا سلامتی میخوام

همسر آقا رضا

میشه دعا کنید خدای مهربونم همیشه ازم راضی باشه و امسال دندون آزاد قبول بشم و دل خانوادمو شاد کنم؟🥺

انشالله شما هم متقابلا برسید به آرزوهای قشنگتون دوستای گلم🥺❤️✨️

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243