2777
2789
عنوان

تجربه من همکارام از پول بهره ای

1169 بازدید | 43 پست

البته نمیدونم اسمش بهره ایه نزوله یا چیه

حدودا یک سال و نیم پیش تو شرکت ما یه خانم و اقایی که زن و شوهر بودن دوره ای با ما کار کردن و به همه ما پیشنهاد دادن که پولمون رو بدیم بهشون و ۱۰ درصد هر ماه بگیریم. و گفتن باهاش خرید و فروش میکنن و کاملا حلاله

من به شوهرم چیزی نگفتم چون خیلی به این مباحث شرعی حساسه؛ بالای ۲۵۰ میلیون بهشون پول دادم، همکارام هم نزدیک ۲ میلیارد دادن.

این هرماه به ما ۱۰ درصد میداد و خب ماهم بسیار راضی و خوشحال بودیم.طوری که همکارم از طمع ماشینشو فروخت و پولشو داد

تا اینکه معلوم شد اینا پول ماها و خودشون رو داخل شرطبندی میذاشتن و حرام اندر حرام بوده؛ و آذر ماه ۴ میلیارد بدهی بالا اوردن و زن و شوهر الان زندان هستن. بماند با چه سختی ک بدبختی ۲۰۰ تومن پولم رو ازشون گرفتم و بقیش موند.

جو شرکتمون خیلی بده این روزا. فقط من و یکی دیگه تونستیم پولمون رو بگیریم

هممون نشستیم دسته جمعی توبه کردیم‌. واقعا مال حروم  روز به روز ادم رو به منجلاب میکشونه. خیلی روزای سختی بود همش پی تعقیب و شکایت و دعوا و استرس و سِرُم..

علاوه بر اون رابطم با شوهرم داشت به نابودی میرفت. وقتی فهمید پول حروم میگرفتم داشت دیوونه میشد. انقدر عصبانی شد که اخر خودش دلش بهم سوخت و بخشید منو.

خواستم بگم حواسمون باشه چه پولی وارد زندگیمون میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر سود میداد بهت؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خدایا

شوهر منم میخاستم برا کارش پول نزول کنه

ب حرف من نیس

انقد دعا کردم گفتم خدایا جور نکن

من ک  با پول کارگری بزرگ شدم عاقبتم خیر نشد دیگ بچه هام حروم بخورن خدا رحم کنه😭

نمیدانم چ میخواهم بگویم.....غمی در استخوانم می‌گذارد.........

اینکه نزوله‌...  پول بگیره برای خودش بعد سود بده...

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

دقیقا همینطوره دختر خاله ام ی میلیارد جمع کرده میخواست باز جمع کنه خونه بخره پولشو داد به ی زن و شوهری که ماهی ده درصد میدن طمعش گرفت ماشینشو فروخت داد خونوادش هم خونشونو و ماشینشونو فروختن دادن برادر شوهراشم کلی دادن الانم اون خانم و همسرش زندانن و دختر خالم بشدت حالش بده همش زیر سرمه برادرشوهراشم میگن پولمونو از تو میخوایم