2777
2789

شوهرم کادر درمانه و چون دانشجو هست شمارشو باید بده به مریضها برای کارهای بستری و بعدشم فالواپ بعد ترخیص، حالا شمارشو داده یه خانمی که پدرش مریضه و سه ماهه بستری میشه باز مرخص میشه دوباره بستری میشه این خانم مدام زنگ میزنه و پیام میده به شوهرم، تو تلگرام مسیج میده، بعد امروز شوهرم حموم بود هی زنگ میزد هی زنگ میزد، منم کنجکاو شدم رفتم پیامهاشون رو خوندم، ۸۰ درصد پیامهاشو شوهرم حواب نداده ها ولی باز این خانم هی پیام داده، تو پیام آخرش در محتوا نه در لفظ کلی قربون صدقه شوهرم رفته بود که من پدرم رو مدیون "تو"م اگر تو نبودی فلان میشد بهمان میشد و... . حالا شوهرم یه دانشجوهه صرفا و چندین پزشک فوق تخصص درمان پدر این خانم رو به عهده دارن، رفتم پیامهای تلگرامشون رو چک کردم باز اونجاهم همین بود بعد برای کارهای احمقانه پیام داده بود به شوهرم گه مثلا دخترخالم فلان مشکل رو داره فلان دکتر خوبه شوهرمم یا سین کرده بود جواب نداده بود یا گفته بود نمیدونم.

نمیدونم به شوهرم بگم یه جوری محترمانه بهش تذکر بده یا نه اصلا به روی خودم نیارم حساس شدم و پیام ها رو خوندم؟

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی جواب نمیده همسرت حساسش نکن بنظرم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

من نمی دونم چرا بعضیا بهشون رو میدیم فکر می کنن طرف عاشقشونه 🙄

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

خارجه!

چطوري ما ميريم بيمارستان كسي جوابمون نميده حالا اين موبايل داده تماس بگيرن؟ من تاحالا نديدم توي بيمارستان دولتي و خصوصي

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

وای چه پروووو شاید وقتشه شوهرت یه عکس دو نفری با حلقه بذاره پروفایلش

عکسش دو نفره نیست ولی تو یکی از عکسای پروفایلش حلقه مشخصه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

ب شوهرت بگو ولی جوری بگو گ طرف شوهرت را بگیری و بدونه تو از خانمه فقط ناراحتی مثلا،بگو من اتفاقی پیامهاتو دیدم و دیدم چقدر بهش بی محلی کردی من بهت اطمینان دارم ولی ی جوری زنه را دکش کن

تو رو به جدت منو لایک نکن
آفرین به شوهرت که کلا سرد برخورد کرده باهاش اینا از اینجا شروع میکنن زندگی آدمو فنا میدن  

انقدر بدم اومده. بابا شوهرم فقط شماره داده که راحت بستری شه این دم به دقیقه زنگ میزنه این