2777
2789

مادرشوهرم دستش عمل کرده حال عمومیش خوبه و عملش هم خیلی سطحی سبکه اما خوب اصلاااا هیچ کار نمیکنه ده روز اومد خونمون خورد و خوابید حالا که رفته دختر ۶ سالم میگه مامان تو که میرفتی بیرون اومد تو کابینتا و کشوها رو باز کرد نگاه کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر منم آنژیو کرد من بدبخت کل خونشو خونه تکونی کردم دخترش دو روز اومد و رف شوهرم داشت کف خونشو سرامیک میکرد تموم زندگیش زیر خاک بود خودش ی زحمت ب خودش نمیداد فقط دراز کشیده دستور میداد

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃

من یه بار مادرشوهرش خونمون بود من بعد از ظهر خوابیدم پاشدم دیدم نیستش یواشکی رفتم دیدم تو اتاق خواب داره کمد ها میگرده به روش نیاوردم بزار برگرده تا خسته بشه 

(البته مادرشوهر من دستش کجه البته از بی عقلیش هست فقط واسه عروس هم اینجوریه اگه طلا یا پول ببینه برمیداره )

...
مادرشوهر منم آنژیو کرد من بدبخت کل خونشو خونه تکونی کردم دخترش دو روز اومد و رف شوهرم داشت کف خونشو ...

من واقعا شرایطم بد بود اما گفتم گناه داره عیب نداره بزار بمونه.دیگه فضولیش کجا دلم بزارم

من واقعا شرایطم بد بود اما گفتم گناه داره عیب نداره بزار بمونه.دیگه فضولیش کجا دلم بزارم

همشون عادتشون همینه ب دل نگیر ولی ب دخترت بگو پیش باباش بگه همینو ولی نگه ک تو گفتی

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
همشون عادتشون همینه ب دل نگیر ولی ب دخترت بگو پیش باباش بگه همینو ولی نگه ک تو گفتی

آره میگم.دخترم میگه بهش گفتم چی میخوای گفته خونه پسرمه میخوام نگاه کنم برو اگه دنبالم بیای باهات بازی نمیکنم ۵۲ سالشه