2777
2789
عنوان

وای باورم نمیشهههه 🫨🫨🫨🫨

744 بازدید | 23 پست

کی تاحالا ارز دولتی رو با کارت ملیش فروخته؟ کسی شرایطشو میدونه باید چیکار کرد؟ چند میخرن؟ شنیدم خیلی خوب میخرن 

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند سال پیش گرفتم اون زمان فرق آزاد و دولتیش ۵۰۰ میشد

ولی باید میرفتم از صبح تو صف و طول می‌کشید دوست شوهرم گفت من کاراش رو میکنم ۱۵۰ به شما میدم بقیه اش از خودم ما هم قبول کردیم که ای کاش نمی‌کردیم

از همون سال دهک مون شد ۸ 

و خیلی چیزا بهمون تعلق نگرفت 

اعتراض کردم گفتن شما ارز گرفتید

میگم مال چندسال پیشه

الان رو ببینید

میگن سیستمی هست

توصیه میکنم نگیرید و اگه میگیرید از کد ملی سرپرست خانواده نگیرید

دوستم شوهرش نگرفت ولی بقیه خانواده گرفتن به مشکل نخورد

اما من....

الهم عجل لولیک الفرج
من چند سال پیش گرفتم اون زمان فرق آزاد و دولتیش ۵۰۰ میشد ولی باید میرفتم از صبح تو صف و طول می‌کشید ...

۱۵۰ میلیون؟

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من💔

۱۵۰ هزار

وای چراانقد کم 

اره متأسفانه

من شنیدم اگه بخوای ب کسی بفروشی حداقل ۱۰ تومن میخرن