2777
2789

فرشارو دو ماه خریدم پسرم چاای ریخته یه جای فرش لک شده خیلی تو چشمه دیگه نمی تونمم بشورم واسه عید تازه هست دلم نمیاد به نظرتون شامپو فرش جواب میده لکه بزرگتر نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرشای من رنگشون تیره هست.چی بزنظرتون بزنم که سفیدک مدل نشه؟

فرشای تو روشنه اسی؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
مممنون از نظر که دادی آره تقریبا سفید سرمه ای

خواهش میکنم😅

اگه روشنه شامپوفرشویکم خیلی کم برف لباسشویی بااب ولرم قاطی کن فقط همونجا که لکه داره بزن.چون میگی تازه گرفتی وتمیزن حیفه بزنی 

حالا یکی بگه من فرشای تیرموشامپو فرش بزنم بدمیشه؟؟

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊