با یه آقایی تو اینستا آشنا شدم که ۴ سال از خودم کوچیک تره.هر دو بالای ۳۰.تقریبا همشهریم هستیم.توی عقد از خانومش جدا شده.خیلی به خانوما خوش بین نیست.میگه قصد ازدواج مجدد نداره.شغل و درآمدش خوبه و تو طول روز چند بار پیامای کوتاه احوالپرسی میده.میگه سرکارم و دارم برای امتحان آیلس میخونم.شبا ولی حداقل یک ساعت چت میکنیم.چند بار برای ملاقات حضوری پیشنهاد داده ولی حرفی از تماس تلفنی و اینا نبوده.ابراز احساساتم میکنه.تنها زندگی میکنه.ولی خوب مشخصه هنوز درگیر رابطه قبلیشه.یه حالت حساس بودن و افسردگی.با اینکه بهش علاقه مند شدم ولی خیلی روش حساب باز نکردم.فقط راهنمایی کنید چطوری میتونم بهش کمک کنم به زندگی برگرده.کلا پایان این رابطه رو چطوری میبینید؟؟🙂
شما نمیتونی هیچ کاری کنی ..اگه بخوای اونو به زندگی برگردونی تو رو به عنوان کسی میبینه که میخواد ازت حال خوب بگیره به هیچ چیزی درموردتم فکر نمیکنه ..نمیتونی از این راه بهش نزدیک شی ..اینجوری تازه بعدش با یه خداحفظی ازت جدا میشه و تو میمونی و میگی مگه کمکش نکردم چرا رفت ..بخودش مربوطه اون حال ..وگفته من قصدم ازدواج نیست روش حساب باز نکن ..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم والا موقعیتش زیاد خوب نیست خودت باید ببین میتونی باهاش خوشبخت بشی یا نه یا مثلا کیس بهتری از نظر خودت در آینده برات میاد باهاش خوشبخت شی یا ن اگه دوست داره دوسش داری خوب میشه