2777
2789
عنوان

یلحظه بیاین همه ما مُردیم ...

754 بازدید | 70 پست

سال ۱۵۰۰شده و همه ما مردیم ...

یه عده از اون زمان میان و تاپیکای ما رو میخونن....

چون از دوران خودشون متنفرن ....

اینهمه کاربری خاموش میشن...💔

بدون اینکه پیشرفتای اون زمان و ...رو در نظر بگیرین یه حرفی بزنین ...انگار که قراره این تاپیک خونده شه...

😑💔

بفرما ....

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بود  زندگی ؟!

ب فا*ل و حس شیشم اعتقادی ندارم اگه تاپیکی ب این عنوان می‌بینید مربوط ب دوست عزیزم خبسابیل هست ک اگه تاپیکاش تموم شه با کاربری من میادش اگه ی تاپیکی نظر مخالف راجع ب این چیزا دادم گارد نگیر چون اون تاپیکا مال من نبوده،  محمدرضا هم کراش خبسابیل هست ن من   

دهنمونو سرویس کردین با این متن

بسه دیگه سال ۱۵۰۰ 

میدونیم مردیم ولی لازم نیس انقد این متن با انرژی بد رو نشر کنید

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
جهان تا ۲۷۰۰ میلادی تموم میشه 

اونوقت کی بهت گفت؟

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم