2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۴۸ سالمه و جدیدا بازنشسته شدم. باشگاه ورزشی ثبت نام کردم. بیشتر به خاطر دوست یابی و تنوع. اما بیشتر خانم ها حتی هم سن های خودم، دغدغه ها و مسایلی دارند که با من خیلی فرق داره! 

دغدغه خانم های اطراف من زیبای و آرامش و سفر و خوش گذرانی هست 

دغدغه نی نی سایتی ها تا الان هر چی دیدم فقط سعی دارن بقیه را تخریب کنند حس غروری که از این موضوع دریافت میکنند از وجود پدر و مادر بالای سرشون دریافت نمی‌کنند 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
من ۴۸ سالمه و جدیدا بازنشسته شدم. باشگاه ورزشی ثبت نام کردم. بیشتر به خاطر دوست یابی و تنوع. اما بیش ...

انتظار نداشته باشید که خانمهای با تدبیر و عمیق تمایلی به دوستی با یک مرد از سر تنوع داشته باشند. چون قطعا خطوط قرمز پر رنگی برای خودشون دارند. با نیتی که شما دارید، بهترین گزینه همان خانمهای سطحی هستند.

اوف بابا 🥴حالا تو با این همه دغدغه ی مهم چرا و چطور وقت کردی عضو نی نی سایت شدی.

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
من ۴۸ سالمه و جدیدا بازنشسته شدم. باشگاه ورزشی ثبت نام کردم. بیشتر به خاطر دوست یابی و تنوع. اما بیش ...

سوء تفاهم نشه، من هم خانم هستم. خانم هایی که تو باشگاه دیدم بیشتر دنبال آرایشگاه و زیبایی و مد و لباس و این چیزها هستند. ندیدم کسی از کتاب و فیلم خوب و موضوعات به روز و واقعی حرف بزنه!