2777
2789

دارم میمیرم از تهوع خدایا ۵۵کیلو بودم امروز دیدم ۵۲کیلو شدم 

هفت هفته و سه روزمه

حالم خیلی بده از همچی بدم میاد از هر بویی تهوع میگیرم کلافم چه غلطی کنم😭نه میتونم ناهار درست کنم نه شام درست کنم دلم واس شوهرم میسوزه 

چیکارکنم تهوعم کمتر شه 

تا کی ادامع داره؟😭😭😭😭

۳ ماه اولت ک تموم شه بهتر میشی 

دکتر برات قرص نداد؟ ببین با چی خوبی من خودم دوهفته نون ماست و نون پنیر میخوردم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره

قوی باش تازه اولاشه 😐😐😐

خدا صبرت بده 

منم گذروندم ب سختی

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرق داره مثلا جاریم تا ۵ ماهگی اینطور بود اما من اا نزدیک زایمانم همین بودم ابم میخوردم بالا میوردم ...

😭خیلی داغونم اگه تا اونموقع طول بکشه قطعا میمیرم 🤦🏻‍♀️

عزیزم سه ماهت ک تموم شد وارد چهار ماهگی که بشی تهوعت هم از بین می‌ره ‌‌‌‌‌... به دکترت بگو برات صد تهوع بنویسه ‌. درکت میکنم منم همین بودم ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌خیلی  سخته. 

در خَموشی های من فریااااااااد هاست😔😔 

چقد منی

میدونم الان چی میکشی

منم ۵کیلو کم کردم تو این ۴۹روز

حالم تو خونه خودم بده تو خونه ی بقیه عالی

برو بیرون حالت بهتر میشه

هر چه قرص و آمپول و سرم میزنم همش برا ی روزن دیگه دکترم گفت جنین رشد کامل نشده ضرر داره این همه آمپول و سرم

غذا دادن به بچه هام زهرماری شده فقط خوراکی صبحانه بهشون میدم مامانم اینا غذا درس میکنن میفرستن برام

ی بار که غذا درس کنم برا ۲روزشونه

کاش این روزا سریع تر تموم بشن که دارم تموم میشم

عزیزم سه ماهت ک تموم شد وارد چهار ماهگی که بشی تهوعت هم از بین می‌ره ‌‌‌‌‌... به دکترت بگو برات صد ت ...

چندبار به دکترم گفتم اصلا دارو نمیده میگه تحمل کن اخه چقد تحمل حالم خیلی بده از کارو زندگی افتادم