2777
2789

خانوما بنظرتون کار درستیه؟ اونم تو این تایم از سال؟ 

من واسه خودم نمی‌ترسم.. تمام نگرانیم بابت طرف مقابل یا افرادی هست که خوندنه باهم، شده قرارِ بینمون.. 

ترس از تاثیر گذاشتن رو کیفیت و حتی کمیت هم..استرس جا زدنه هر کدوممون تو این لحظات، که از همه ی ماه های سال ارزشش بیشتره.. 

واقعن موندم.. از طرفی دوس دارم.. از یه سمت دیگه وجدان دردشو هیچ جوره نمیتونم تحمل کنم.. 

میگم شاید موتورِ منم روشن شه با این کار.. ولی باز فکرای دیگه هجوم میاره به مغزم.. 

پوووف.. شما راهنماییم کنید. 🙏✨🌱

استاد حنیف عظیمی ( دبیر زیست ) 

تو یه پادکست گفت این رقابتی خوندن برای دانشگاهه نه کنکور 

نظر خودمم اینه اشتباهه که رقابتی بخوای با کسی پیش بری ، آدم باید با دیروز خودش رقابت کنه 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

استاد حنیف عظیمی ( دبیر زیست )  تو یه پادکست گفت این رقابتی خوندن برای دانشگاهه نه کنکور

ینی درست نیست آره؟ 

منم میدونم که راه خوبی نیست ولی باز وسوسه میشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی درست نیست آره؟  منم میدونم که راه خوبی نیست ولی باز وسوسه میشم.

مثلا من و شما رقابتی بخونیم 

من تنبلی کنم ، شما هم ممکنه شل بگیری بگی اینکه رقیبمه نخونده حالا منم چند ساعت کمتر بخونم چیزی نمیشه که ! 

یا من ازت بزنم جلو ، ممکنه تو سرخورده بشی که من عقب افتادم و..‌ 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

هیچوقت نتونستم اینکار رو کنم 😅با روحیه ام سازگار نبود ،حس میکردم استرس میگیرم  

بله دقیقا.. این استرس و تنش ناشی شاید بابت رسوندنِ خودت به سطحه طرف مقابله..و ممکنه هزاران دلیل دیگم داشته باشه.. 

منم میگم نمیتونم اما خیلیا اصرار میکنن🥺راستش بدمم نمیاد ینفر بشه محرک درس خوندنم. 

بله دقیقا.. این استرس و تنش ناشی شاید بابت رسوندنِ خودت به سطحه طرف مقابله..و ممکنه هزاران دلیل دیگم ...

خوب میتونی محترمانه رد کنی که نمیخوام رقابتی درس بخونم ...

برای منم چند مورد پیش اومد گفتم نه 🙂

مثلا من و شما رقابتی بخونیم  من تنبلی کنم ، شما هم ممکنه شل بگیری بگی اینکه رقیبمه نخونده حالا ...

بله دقیقا همین هست که میگید.. و این واقعن فاجعست.. من با توجه به تمام جوانب تا الان به این شکل عمل نکردم.. ولی گاها میگم شاید ام میشد خوب باشه ولی خودم نخاستم..بازم ممنون🌱✨

خوب میتونی محترمانه رد کنی که نمیخوام رقابتی درس بخونم ... برای منم چند مورد پیش اومد گفتم نه 🙂

بله خب اینکه قطعن هست.. ولی با اکراه این درخواست و رد میکنم.. یه وقتایی با خودم میگم شاید اینم میتونست روش خوبی باشه. 

خواهش میکنم ... چه رسمی حرف میزنی 😅 قبلا اینجوری نبودی 😁مگر اینکه اشتباه گرقته باشم 😅

نه اصلن😂اشتباه نیست.. خودمم.. منتها منم همین فکرو راجع بهتون کردم که شاید نشناخته باشید😂🙏

نه اصلن😂اشتباه نیست.. خودمم.. منتها منم همین فکرو راجع بهتون کردم که شاید نشناخته باشید😂🙏

نه یادمه و میشناسم 😅عموما خیلی کم آدما از ذهنم میرن بیرون یا کاربریا ،راحت باش ❤️🌿

نه یادمه و میشناسم 😅عموما خیلی کم آدما از ذهنم میرن بیرون یا کاربریا ،راحت باش ❤️🌿

چه خوش سعادتم پس که یادتونه منو✨🧡

راحتم.. با دوستام خیلی راحتم💙🌱