2777
2789
عنوان

بچهایه خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 34 پست
تو ماشین متوجه شد ناراحتم درجا بچهارو برگردوند  میدونم الان بچها رفتن تو خونه گفتن دایی بخاطر ...

خوب بگن پدرومادر اونا حق ندارن بچه هاشونو بسپارن کنار شما مگ مهدکودک میرید به شوهرت بگو هروقت دلش خواست بچه هارو بدون شما بیرون ببره وباشما حق نداره 

مشکل شما نامزدتون هست نه اونا  بهشون باید به شما هم اطلاع بدن

من نزدیک خانواده شوهرم خونم دیواربه دیوار 

یه خونه خیلی  قدیمی 

و کهنه و بدرد نخور و مستاجریم 

هرچی به شوهرم میگم از اینجا بريم قبول نمیکنه 

گاهی میگه پول ندارم چندباری هم که قبول کرده پدرو مادرش اجازه ندادن بريم گفتن ازمون دور میشین 

که اون خونه که پیدا کردیم هم با ماشین فقط ۱۰ دیقه فاصله داشت 

بعدم شهرستانیم پولی زیادی برای رهن نمیخوان فوقش ۵۰ ۶۰ تومن 

بنظرتون چیکار کنم 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه همینه یکی دو بار اخطار دادم گفتم گفتنی بچها بیان قبل من ب من بگو بعد شاید من جایی بخوام برم ک ...

این مشکل بعدا برات دردسر میشه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من نزدیک خانواده شوهرم خونم دیواربه دیوار  یه خونه خیلی  قدیمی  و کهنه و بدرد نخور ...

نمیدونم 

همسرتون به خانواده شون دلبسته و وابسته اند نمیشه مجبور کرد که

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

فقط درد من این نیس ک میشینن سرخود از عوض خانواده منم برا عروسی من تصمیم میگیرن

میگن تو اینجوری کن عروسیتو ما اونجوری.منم اونسری از حرص برگشتم گفتم چطور شما ب سود خودتون پدر منو ب ضرر در میارین یجوری عروسی میگیرن ک همه چی میوفته گردن پدر من

از الان به این رفتارها توجه کن

چندبار گفتی و باز ادامه داشته...

بعد از ازدواج چه وضعیتی هست؟ خانواده کنترلگر و مداخله گره یا نه؟ دوست دارن همیشه با هم دسته جمعی سفر و بیرون برن یا نه، این مورد رو میپسندی یا نه؟ وقتی مثل الان از طرف شما دوتا واکنش هست،  خانواده چه برخوردی دارن؟ حرفی میزنن یا به روتون میارن و گلایه کنن؟ یا خنثی هستن؟

هیچوقت از کنار این مسائل به چشم اینکه الان چی بگم و چکار کنم (لحظه ای ) نگذرین...

این مسائل ممکنه همیشگی باشه...

ببینید تا چه حد میتونین حلش کنین یا کنار بیاین.

خودشم قراره من بشینم طبقه پایین مادرشوهرم نمیدونم چجور رفتاری کنم ک حساب ببرن فردا بدون اجازه من نتونن وقتایی ک من خونه نیستم ب سر خونه زندگیم سرک بکشن

نمیدونم  همسرتون به خانواده شون دلبسته و وابسته اند نمیشه مجبور کرد که

خب منم از یه شهر دیگه اومدم ۶ساعت فاصله  از پدرو مادرم دل کندم 

اینم ۱۰ دیقه فاصله داشته باشه

حالا اگه خونه نو بودم میموندم 

هر چند دخالت دارن

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
خب منم از یه شهر دیگه اومدم ۶ساعت فاصله  از پدرو مادرم دل کندم  اینم ۱۰ دیقه فاصله داشته ...

از اول شرایطتون این بود؟

همیشه همینه یکی دو بار اخطار دادم گفتم گفتنی بچها بیان قبل من ب من بگو بعد شاید من جایی بخوام برم ک ...

حرفت غلطه قاطعانه بگو اصلا وابدا وقتی بامنی کسیو نباید سوارکنی برخلافش کرد توهم بشین بگو سرم درد گرفته نمیام توبابچه ها برو اگ خودشیرین باشی وبگی فلان کس ناراحت میشه اگ اینکاروکنم بشین پس حرص بخور

خب منم از یه شهر دیگه اومدم ۶ساعت فاصله  از پدرو مادرم دل کندم  اینم ۱۰ دیقه فاصله داشته ...

بزار برو خونه پدرومادرت  بگو قهرنیستم فقط ازموندن تواون خونه خستم روحیمو ازم گرفته بیااینجا کنارخونوادم خونه بگیر منم مادر دارم پدر دارم مث خودت گره ای که بادست وا نشه روبادندون باید بازکرد 

از اول شرایطتون این بود؟

بهم گفت فقط شش ماه بريم سر شش ماه برات خونه میگیرم شد سه سال

حرفت غلطه قاطعانه بگو اصلا وابدا وقتی بامنی کسیو نباید سوارکنی برخلافش کرد توهم بشین بگو سرم درد گرف ...

نمیخوام مادرشوهر خواهرشوهرام بگن واه واه نیومده ببین چه کارا میکنه این بیاد قراره چی بشه😭😭

بزار برو خونه پدرومادرت  بگو قهرنیستم فقط ازموندن تواون خونه خستم روحیمو ازم گرفته بیااینجا کنا ...

ميترسم بازم قبول نکنه آبروم بره

نمیخوام مادرشوهر خواهرشوهرام بگن واه واه نیومده ببین چه کارا میکنه این بیاد قراره چی بشه😭😭

بازم راهت غلطه ازاول حدومرز حریم خصوصیتونو رعایت کنین توباشوهرت حرف بزن خونواده شوهر انگشتات پرعسل بزاری دهنشون اخرش بدیهاتو میبینن