2777
2789
عنوان

مستاجر چرک

170 بازدید | 10 پست

ما یه واحد داشتیم که اجاره داده بودیم و الان که کلیدش رو بهمون برگردوندن وضعیتی داره که هیچکس باورش نمیشه

حمام کپک زده،روشویی زرد شده،روی کولر گازی سه وجب خاک نشسته،تمام لامپ ها سوخته،کنار اجاق گاز روغن بسته

نکته اینجاست که همیشه قبض برق و آب این خانواده در حد چهار پنج هزارتومان بود و ما متعجب بودیم!الان به دلیلش پی بردیم😐😐😐

پنج هزار تومنم مگه قبض میشه لامصبا انسان های اولیه بودن؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم کلا تو این یک سال یکی دوبار حمام کردن

پیر زن پیر مردن؟

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....
نه یه خانوم و آقای جوان با یه بچه اون قسمتش که بچشون تمام دیوار ها رو خط خطی کرده رو نگفتم باز

وای با بچه چطور انقدر ....