2777
2789
عنوان

آزمون استخدامی بهورزی

232 بازدید | 11 پست

سلام .من دوازده روز دیگه آزمون استخدامی بهورزی دارم.منابعشم کتابای عمومی متوسطه که جمعا میشه ۹ تا کتاب.همشو هم خوندم.اگه کسی این آزمون رو شرکت کرده یا جزوه و نمونه سوال داره لطفا راهنمایی کنه.ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام آزمون بهورزی دادین چطور بود؟ چه منابعی داشت ممنون میشم پاسخ بدین

سلام بله آزمون دادم و قبول شدم.الان باید برای مصاحبه بخونم    منابعش دروس عمومی متوسطه(ادبیات،دینی،انگلیسی)نظام جدید.آزمونش هم برای منی که زیاد خوندم خیلی آسون بود.درکل آزمونش خیلی آسونه 

سلام بله آزمون دادم و قبول شدم.الان باید برای مصاحبه بخونم    منابعش دروس عمومی متوسطه(ادب ...

میشه لطفاً درخواست دوستی مو قبول کنی سوال دارم ازتون

توروخدا برام دعا کنید کارم جور بشه....
جانم بفرمایید.من مصاحبه تخصصی دادم.منتظر جوابشم.

سلام در رابطه با امتحانش میخواستم بدونم چجوری بود؟ و اینکه من مدرک دیپلمم رو ارائه دادم ولی توی فرم مدرک لیسانسمم زدم الان نمیدونم برای لیسانس درسای تخصصی بهورزی رو بخونم یا دیپلم عمومیشو؟

و اینکه شما تست خوندین یا خود کتاب؟